BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.433,96
HABER /  DÜNYA

Bu sürprizle ağladı

Antalya’da yaşayan Cenk ve Ayşegül Özpolat çifti, evlilik yıl dönümlerini Lunapark’ta kutladı. Eşi Cenk’in 40 metre yüksekte dönme dolap üze...

Abone ol

Antalya’da yaşayan Cenk ve Ayşegül Özpolat çifti, evlilik yıl dönümlerini Lunapark’ta kutladı. Eşi Cenk’in 40 metre yüksekte dönme dolap üzerinde yaptığı sürprizle sevinç gözyaşları döken Ayşegül, “Sıra bende doğum gününde büyük bir sürprize hazır ol” dedi.
Dönme dolap vagonlarından birini kalp şekilli balonla süsleyerek eşini gözleri kapalı bir şekilde buraya getiren Cenk Özpolat, dönme dolap vagonu en yüksek noktaya çıktığında dolap durdu ve eşine gözlerini açmasını söyledi. Gözlerini açan Ayşegül, aşağıda havai fişek ve mumlarla verilen kalp şeklini ve "bir yıldır bana yaşattığın ve bundan sonra yaşatacağın tüm güzellikler için teşekkürler" yazılı pankartı görünce gözyaşlarına boğularak “Sıra bende doğum gününde büyük bir sürprize hazır ol” dedi.
Dönme dolap ile havada birkaç tur atan çift ardından aşağıda kendilerini bekleyen arkadaşlarının yanına dönerek eğlencenin tadını çıkardı.
Bilgi işlem uzmanı Cenk, İngilizce öğretmeni eşi Ayşegül’e uzun zamandır farklı bir sürpriz yapmak istediğini söyledi. Evlilik teklifini lunapark’ta yapmak istediğini ancak eşinin planını öğrendiği için bunu gerçekleştiremediğini söyleyen Cenk Özpolat, şöyle konuştu: "Akturpark yetkilileri ile görüştüm ve yetkililerin olumlu yaklaşımları sonucu bu sürprizi yapmaya karar verdim. Sağolsun çok yardımcı oldular. Dünyanın en güzel hediyelerine layık eşime bu küçük bir sürpriz”
Ayşegül Özpolat ise, böyle bir sürprizi hiç beklemediğini belirterek "Çok mutlu oldum, sıra bende doğum gününde büyük bir sürprize hazır olsun" dedi.
(İHA)