BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,81
ALTIN 2.397,77
HABER /  GÜNCEL

Dayakçı müdürden tuhaf savunma!

Karne günü çocukları sıra dayağına çeken müdür kendini savundu. Bakın çocukları neden dövmüş?

Abone ol

Rapor alıp okula gelmeyen ögrencilerini sıra dayağına çeken okul Müdürü C.A "Ögrencilerin de, durumlarını cep telefonuyla bildirdiğim velilerin de kayıtsızlığına öfkelendiğim için böyle oldu"dedi.

Kayseri'nin Develi İlçesi'ndeki Necmiye Mustafa Maşlak Sağlık Meslek Lisesi'nde sömestr öncesi , bahçede rapor alıp okula gelmeyen ögrencilerini sıra dayağına çeken okul Müdürü C.A " Yılların, onlarca ödül almış eğitimcisiyim. Ögrencilerin de, durumlarını cep telefonuyla bildirdiğim velilerin de kayıtsızlığına öfkelendiğim için böyle oldu"dedi.

İddiaya göre tatil öncesi bir hafta rapor alıp, derslere girmediler. Öğrenciler karnelerin dağıtıldığı Cuma günü iddiaya göre Okul Müdürü C.A. tarafından öğle tatilinde bahçeye çıkartılarak öğrenci deyimiyle sıra dayağına çekildi. Okuldaki öğrenciler tarafından cep telefonu ile çekilen görüntüde bahçede tek sıraya dizilmiş kız ve erkek öğrencilerin açtıkları avuçlarına okul müdürünün sopayla vurduğu izlendi. Okul öğrencileri ise eli sopalı müdürün bu görüntülerini medya kuruluşlarına dağıtarak, "Okul müdürü bazen odasına da çağırıp öğrenci arkadaşlarımızı dövüyor. Dayak sahnelerini de güvenlik kamerasından siliyordu" iddiasında bulmuşlardı.