BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Dayak yiyen çocuk katil oldu

Adana’da aynı okulda eğitim gördüğü bir kişi tarafından sürekli dayak yiyen 13 yaşındaki çocuk, tartıştığı okul arkadaşını öldürdü. <br/>Edi...

Abone ol

Adana’da aynı okulda eğitim gördüğü bir kişi tarafından sürekli dayak yiyen 13 yaşındaki çocuk, tartıştığı okul arkadaşını öldürdü.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi’ndeki bir okulun önünde meydana geldi. İddiaya göre, M.P. (14), aynı okulda bir alt sınıfta okuyan F.A.Y.’nin (13) üzerinde psikolojik baskı kurup, sürekli darp etmeye başladı. Okul tatile girdi ancak, aynı mahallede oturan M.P., F.A.Y.’nin üzerinde baskısına devam etti. Dün gecede F.A.Y.’yi telefonla arayan M.P., konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine F.A.Y. konuşmak için çağrıldığı yere gitti ancak, M.P. tarafından yine darp edildi. Bunun üzerine sinirlenen F.A.Y., yanında getirdiği bıçağı çıkartıp M.P.’yi 7 yerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan M.P. hayatını kaybederken, zanlı çocuk ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak emniyete götürüldü. Zanlının burada, psikolog eşliğinde ifadesi alınmaya başlandı. Zanlı ifadesinde, M.P.’nin kendisine sürekli baskı kurup darp ettiğini ileri sürdü. F.A.Y.’nin öğleden sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
M.P.’yi kendisine şiddet uyguladığı için öldürdüğünü ileri süren zanlının, dün saat 16.30 sıralarında babası Ayhan Y.’nin de kendisini darp ettiğini öne sürerek, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne başvurduğu öğrenildi. Babasının sürekli alkol alıp annesini dövdüğünü, dün de yine alkollü gelip annesini dövmek isteyince kendisinin karşı çıktığını, bunun üzerine babasının darp etmesi sonucu polise başvurduğu öğrenildi. F.A.Y.’nin daha sonra, çocuk şubesinde babasına karşı şikayetinden vazgeçtiği de bildirildi.
(İHA)