BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ağır sözler!

Davutoğlu, CHP liderinin Aileden sorumlu Bakan hakkındaki sözleri için "Kılıçdaroğlu'nun bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır." dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün grup toplantısında Ensar Vakfı bünyesine yaşanan çocuk tacizi olayı hakkında sarf ettiği sözlere Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan tepki geldi.

Kılıçdaroğlu'nun “Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor arkadaşlar...” şeklindeki sözlerine cevap veren Davutoğlu, CHP lideri için "bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır" dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Davutoğlu şu ifadeleri kullandı:

Kılıçdaroğlu bugün seviyesizliğinin bir örneğini daha göstermiştir. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır.

Geride hakaretleri dışında hiçbir şey bırakmamış olacak bu siyasinin varlığını gelecek nesiller hatırlamak dahi istemeyecektir.

Kaldı ki seviyesizlik, hakaret ve operasyonla genel başkan olmanın dışında hatırlanacak hiçbir şey de yapmamıştır.

Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP'li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve sözlerini aynen kendisine iade ediyorum.

RAMAZANOĞLU: TÜM HUKUKİ SÜREÇLERİ BAŞLATACAĞIM

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu da konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Siyaset tarihimize kara bir leke olarak geçen Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerini yüce milletimizin vicdanına havale ederken tüm hukuki süreçleri de başlatacağımı kamuoyumuza saygılarımla arz ediyorum.

Öyle inanıyorum ki; bu talihsiz açıklamalar en başta Kılıçdaroğlu’nun eşini ve CHP’de siyaset yapan kadınları rahatsız etmiştir. Tüm kadınlar ve anneler adına, bu hadsiz, haksız ve hukuksuz açıklamayı kınıyor, başta CHP mensubu kadınlarımız olmak üzere tüm kamuoyunu tavır almaya davet ediyorum.