BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,90
ALTIN 2.441,84
HABER /  GÜNCEL

Davutoğlu'ndan HDP'ye tezkere mesajı!

Ankara'da şehit yakınlarıyla düzenlenen programda konuşan Davutoğlu, HDP ve CHP'yi topa tuttu. Davutoğlu, HDP fezlekeleri için de kritik bir mesaj verdi.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP milletvekilleri için hazırlanan fezlekeler için konuştu. Teröre, teröristlere destek verenlerin Gazi Meclisi çatısı aslında asla barınamayacaklarını ifade eden Davutoğlu, CHP'nin terör ve teröristler ile HDP konusundaki tavrını eleştirdi.

Başbakan Davutoğlu, Ankara'da şehit yakınlarıyla düzenlenen programda açıklamalarda bulundu. HDP'nin yanında CHP'nin de teröre destek verdiğini söyleyen Davutoğlu, "PKK, HDP için ne ise, DHKP-C de bazen CHP için onu ifade ediyor" dedi. İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından bazı satır başları:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hain saldırı sonrası patlamanın meydana geldiği Kızılay'a gitti. Davutoğlu burada 35 kişinin hayatını kaybettiği yere karanfil koydu, esnafı ziyaret etti.

HDP MESAJI: TBMM'DE BARINAMAZLAR!

Açık ve net söylüyorum teröre, teröriste destek verenler, dokunulmazlık zırhına bürünerek kurtulamazlar, Gazi Meclisimizin çatısında asla barınamazlar.

Sistematik bir terör saldırılarıyla karşı arşıyayız. 1 Kasım'da Türkiye, kaosa değil istikrara oy verince kiralık katiller harekete geçti. İstiyorlar ki kardeşliğimiz gölgelensin. PKK-PYD terör örgütü vahşi saldırıyla 35 canımızı aldı. Yaşlı var, genç var.

MUTLAKA YENİLECEKSİNİZ

Türkiye'nin terörle mücadelesi mutlaka ama mutlaka başarıyla sonuçlanacaktır. Hiç ama hiç endişeniz olmasın PKK'sı, YPG'si, DEAŞ'ı, paraleli, DHKP-C'si, şusu busu, alfabenin değişik harflerinin arka arkaya sıralandığı bu terör makineleri şunu bilsinler ki onlara hitaben söylüyorum, yenileceksiniz, yenileceksiniz, mutlaka yenileceksiniz. Bu aziz milletin önünde diz çökeceksiniz.

DEMİRTAŞ'IN CHP'Yİ DOST GÖRMESİ TESADÜF DEĞİL

Geçtiğimiz günlerde 10 sol terör örgütü Kandil'de PKK ile ittifak ettiklerini açıkladılar, aynı gün Demirtaş, CHP'ye birlik olma çağrısı yaptı. Kandil'de 10 terör örgütü bir araya gelip Türkiye'ye savaş ilan ederken burada başka ittifaklar kurulmaya çalışılıyor. Bunlar tesadüf mü? CHP'nin PKK ile aynı çatı altına giren örgütlere kol kanat germesi, milletvekillerinin terör örgütünün televizyonuna çıkması, Demirtaş'ın kendisini CHP'ye yakın bulması, dost, yoldaş olması, tesadüf değildir. Anamuhalefet partisinin düştüğü bu içler acısı durum bizi kahrediyor.

SENDEN ALA AZMETTİRİCİ Mİ OLUR?

Ankara'daki hain saldırının gerçekleştiği saatlerde CHP'li bir vekil terör örgütünün TV kanalında konuşuyordu. Terör seviciliği sadece HDP ile sınırlı değil. Türkiye'nin anamuhalefet partisi de terör seviciliği içinde. (HDP) Canlı bombanın taziyesine giden, teröristin tabutunu sırtlayan bunlar. Senden ala azmettirici olur mu?

PKK HDP İÇİN NE İSE DHKP-C CHP İÇİN İFADE EDİYOR

Kılıçdaroğlu buna cevap vermeli. Paralel yapı önüne ne koyarsak onu okuyan bir ana muhalafet lideri, millete çözüm olamaz. Bu konuda acizdir. PKK, HDP için ne ise, DHKP-C de bazen CHP için onu ifade ediyor."