BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,81
ALTIN 2.395,58
HABER /  POLİTİKA

Davutoğlu'ndan Diyarbakır'da 'bayram çıkarması'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kurban Bayramı'nın ilk günün Diyarbakır'da geçiriyor. Kentin ünlü Grup Tillo üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kurban Bayramı'nın ilk günün için Diyarbakır'ı tercih etti. Davutoğlu, Ulu Camii'nde kıldığı bayram namazının ardından Grup Tillo üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başbakan Davutoğlu, Grup Tillo üyeleri ile sohbet ederek "Ortağız bir namusa" adlı esere eşlik etti.

Davutoğlu, Diyarbakır'ın ünlü hanlarından Hasan Paşa Hanı'na geçti. Davutoğlu, burada bir araya geldiği vatandaşlar ve Grup Tillo üyeleriyle çay içti, sohbet etti. Kürtçe, Zazaca, Arapça ve Türkçe seslendirdikleri ilahilerle tanınan Grup Tillo, son dönemde birlik mesajı verdikleri "Ortağız Bir Namusa" adlı eserle de gündeme geldi.

DAVUTOĞLU'NA YOĞUN İLGİ

Daha sonra vatandaşların yoğun ilgisi arasında handan çıkan Başbakan Davutoğlu, kendisini bekleyen vatandaşlarla da bayramlaşan Davutoğlu, makam aracına binerek handan ayrıldı. Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde makam aracını durduran Davutoğlu, araçtan inerek polislerin bayramını kutladı, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada vatandaşlar da Davutoğlu'na yoğun ilgi gösterdi.

Öte yandan Başbakan Davutoğlu'nun Diyarbakır'daki ziyaretine ilişkin bir fotoğraf da sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabından paylaşıldı.

davutoglu-diyarbakir-sur-grup-tillo.jpg