BIST 10.656
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.437,13
HABER /  GÜNCEL

Daum'un Cimbom'u ihma planı

Müthiş derbi yaklaştıkça, heyecan da artıyor. İki gündür hazırlıklarını basına kapalı olarak sürdüren Fenerbahçe’de planlar, "Fransızlar" üzerine yapılıyor.

Abone ol

Kupa maçında bir gol atıp, bir asist yapan Galatasaray’ın Fransız oyuncusu Ribery’yi bu kez etkisiz kılmak isteyen teknik direktör Daum, oyuncularına, “Rakibin en önemli kozu Ribery. Çok dikkatli olun ve oyun planımızı bozmasına izin vermeyin" uyarısında bulunuyor. Alman hoca, Fransız futbolcuyu durdurmak için Serkan’ı solbekte oynatmayı da düşünüyor.

Tecrübeli teknik adamın karşı planında da en önemli yeri sakatlığını atlatan Anelka tutuyor. Christoph Daum, Nobre ile birlikte forvette oynatacağı Fransız yıldızla rakip savunmanın dengesini bozmayı planlıyor.

Büyük bir heyecanla maçı bekleyen Anelka, derbide gol atarak hem gerçek Fenerbahçeli olmak hem de takımının şampiyonluğuna katkıda bulunmak istediğini söyledi. Bu arada şampiyonluğu getirebilecek önemdeki derbide hata yapmak istemeyen Daum, saatler boyunca odasına kapanıp, planlarını belirliyor.

Kaynak:

ani