BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Daum'dan forvete neşter

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, önümüzdeki sezon için köklü değişiklikler yapacak. Daum'ın ilk neşter vuracağı bölge forvet olacak. Bu sezonki sistem şu:

Abone ol

Önümüzdeki sezon sistemi değiştirecek olan Daum, Fransız futbolcuyu ileride Nobre ile yan yana oynatmayı planlıyor.

Geçen sezon devre arasında transfer edilen ve Daum tarafından daha çok forvet arkası ile sağ kanatta oynatılan Nicolas Anelka'nın yeni sezonda görev bölgesi değişecek. Teknik direktör Daum, özellikle sağ kanatta oynadığı dönemde "Verimi azalıyor" denilen Anelka'yı yeni sezonda forvet olarak oynatmayı planlıyor.

YENİ SİSTEM 4-3-1-2
Yeni dönemde oyun sistemini değiştirmek isteyen ve idmanlarda 4-3-1-2 sistemi üzerinde duran Alman çalıştırıcı sık sık Anelka'yı ileride Nobre ile yan yana oynatıyor. Daum böylece Fransız yıldızı önümüzdeki sezon nerede görevlendireceğinin işaretlerini de vermiş oluyor.

GOLLERE BAŞLADI
Daha önce "Gönlüm forvetin arkasında oynamakta" diyen Anelka ise hazırlık çalışmalarında kaleye daha yakın oynamaktan hiç şikayetçi değil. Sarı-lacivertli futbolcu idmanlarda attığı gollerle büyük alkış toplarken Fenerbahçe'nin yeni sezonda gol sıkıntısı yaşamayacağını gösteriyor.

Haber: Deniz Derinsu
Kaynak:
www.pasfotomac.com.tr