BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,83
ALTIN 2.414,42
HABER /  GÜNCEL

Daum, transfer atağına başladı

Daum’un ayrıca ismini sır gibi sakladığı bir Brezilyalı oyuncu için kulübün ayıracağı bütçeyi bekliyor.

Abone ol

Alman teknik adam, dün oynanan Macaristan- Brezilya maçı öncesinde listesindeki iki oyuncu ile buluştu. Alex ile el sıkışan F.Bahçe Teknik Direktörü, B.Leverkusen’in ünlü yıldızı Lucio’nun da nabzını yokladı.

Süper kadro için

F.Bahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, önümüzdeki yılın kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Alman teknik adam dün sabah Asbaşkan Hakan Bilal Kutlualp ve yardımcısı Murat Kuş ile birlikte Macaristan’a giderek Brezilya Milli Takımı’nın iki yıldızı Alex ile Lucio ile baş başa görüştü. Hastalığı nedeniyle hafta sonundan beri tedavi gören Daum, daha önce prensip anlaşmasına varılan Alex’in yanı sıra Lucio’yu da listesine aldı.

Lucio sürprizi

Sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitecek olan Alex’in işini büyük ölçüde bitiren sarı lacivertliler, Leverkusen’de top koşturan Lucio’nun da nabzını yokladı. Alman kulübünde yılda 4 milyon Euro kazanan Lucio’nun ayrılmak istediği öğrenildi. İspanyol kulüplerinin de listesinde yeralan Lucio’nun ‘Kulübümle anlaşın, seve seve gelirim’ dediği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi ise yıllık 2 milyon Euro teklif etti.

En az 2 yabancı

Daum’un ayrıca ismini sır gibi sakladığı bir Brezilyalı oyuncuyu da gizlice izlediği ve bu konuda yönetimin belirleyeceği bütçeye göre hareket edeceği öğrenildi. Alman teknik adam bu sabah Türkiye’ye dönecek ve hazırladığı raporu yönetime sunacak. En az 2 yabancı oyuncu almayı planlayan Daum’un ilk etapta Petkov ve Rebrov’u göndereceği, üçüncü yabancı olarak da Tomas’ı gözden çıkardığı belirtildi.

Serkan atağı

Öte yandan İkinci Başkan Nihat Özdemir’in G.Birliği’nin genç yıldızı Serkan Balcı için, Başkan İlhan Cavcav ile yeniden temasa geçtiği bildirildi. Daha önce Serkan için 4 milyon dolar bonservis bedeli isteyen Cavcav’ın alternatif olarak takası da düşündüğü ve Gaziantep’te kiralık oynayan Yusuf Şimşek’i isteyeceği sızan haberler arasında. Yönetim de Daum’un vereceği rapor doğrultusunda Yusuf için karar verecek.