BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Daum futbolculara nefes aldırmadı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdür...

Abone ol

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yoğun tempoda geçen antrenmanda teknik direktör Daum, futbolculara nefes aldırmadı.
Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, Daum’un futbolcularla yaptığı toplantı sebebiyle yarım saat geç başladı. Antrenmana, sakatlıkları devam eden Ozan İpek ile Belluschi katılmadı. A2 Milli Takımı’nda bulunan Şener Özbayraklı, Ferhat Kiraz, Avusturya Milli Takımı’nda bulunan Yasin Pehlivan ve Slovakya Milli Takımı’nda bulunan Stanislav Sestak da antrenmanda yer almadı.
Yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanın ilk bölümünde kondisyon çalıştı. Yardımcı antrenör Rudi Verkempinck’in yoğun tempoda gerçekleştirdiği çalışmalar futbolcuları oldukça zorladı. Futbolcuların, kıvrak hareketlerin ve hızın ön plana çıktığı çalışmaları yaparken zorlandıkları gözlendi.
Antrenmanın ikinci bölümünde ise iki gruba ayrılan futbolcular topla yaptığı çalışma ile adam adama ve tek pas organizasyonu yaptı. Son bölümde ise üçerli gruplar halinde pas ve şut organizasyonu yapıldı.
Yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
(İHA)