BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,25
HABER /  GÜNCEL

'Darbe' ve 'iç savaş' sigortası başladı! Çok yoğun talep var...

AK Sigorta ilginç bir hizmet başlattı... 'Politik şiddet' ürünlerini piyasaya süren Ak Sigorta, darbe girişimi ve iç savaşı da sigorta etmeye başladı. Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, "Çok talep var" dedi.

Abone ol

SABANCI Holding Sigorta Grubu'nun geçen yılın değerlendirmeleri ve bu yılın beklentilerinin paylaşıldığı basın toplantısında konuşan AKSigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, 'politik şiddet' ürünlerini piyasaya sürdüklerini ve büyük ilgi gördüğünü söyledi. Gülen'in bahsettiği sigorta, darbe girişimi ve iç savaşı da kapsıyor.

ÇOK BÜYÜK BİR TALEP GELİYOR: Gülen, yeni ürünlere ilişkin soru üzerine risklerin hızlı şekilde değiştiğini aktararak şunları söyledi: "Birkaç hafta önce politik şiddet ürünümüzü piyasaya sürdük. Türkiye'de ilk defa ortaya konulan bir ürün. Türkiye sigorta sektörü bugüne kadar grev, lokavt, ayaklanma dediğimiz sosyal olaylara karşı sigorta yaparken, politik şiddet ürünüyle ihtilal, kalkışma, savaş ve iç savaşı sigorta etmeye başladık. Çok büyük bir talep geldiğini söyleyebilirim."

TÜRKLER EN ÇOK NEDEN KORKUYOR?: "Türk halkı neden korkuyor?" şeklindeki soru üzerine ise Gülen, Türk halkının en büyük korkusunun kansere yakalanmak ve tedavi alamamak, ayrıca sahip olunan bir varlığın kaybedilmesi olduğunu söyledi.