BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.424,27
HABER /  GÜNCEL

Darbe üstüne darbe! Öcalan posterleri ayaklar altında

Zeyin Dalı Harekatı'nda Afrin'in kuzeyindeki, sınırımızın yanıbaşındaki Bülbül belde merkezi ele geçirildi. Bülbül'ün alınmasıyla birlikte Türk özel kuvvetler askerleri ve ÖSO güçleri Raco'ya operasyon başlattı. ÖSO ve Türk askerleri, Öcalan posterlerini ayaklar altına alıp çiğnedi.

Abone ol

Zeyin Dalı Harekatı'nda Afrin'in kuzeyindeki, sınırımızın yanıbaşındaki Bülbül belde merkezi ele geçirildi. Beldenin kuzeyindeki Ali Kar Köyü de, PYD"den temizlendi.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 811 oldu. TSK ve ÖSO birlikleri Darmık Dağı'nın eteklerine ulaştı.

EN ÇOK SEVİNENLER KÖYLÜ OLDU
Zeytin Dalı Harekatı'yla teröristlerden temizlenen köylerden birisi de Kastel Cindo Köyü. YPG'li teröristler, 4 yıl önce ele geçirdikleri köyden kaçarken Özgür Suriye Ordusu güçleri sağlam kalan evlere karargah kurmaya başladı. Teröristlerin bölgeden kaçmasına en çok sevinenlerse köylüler oldu.

115 KİLOMETREKAREYE ÇIKTI
Zeytin Dalı harekâtında YPG'lilerden kurtarılan Bülbül beldesinin içinden çekilen video kaydı yayınlandı. Bir günde Bülbül'ün yanı sıra Ali Kar ve Zara'nın da alınmasıyla elde edilen bölgelerin büyüklüğü 115 kilometrekareye çıktı.

ÖCALAN POSTERLERİ AYAKLAR ALTINDA
Bülbül'ün alınmasıyla birlikte Türk özel kuvvetler askerleri ve ÖSO güçleri Raco'ya operasyon başlattı. ÖSO ve Türk askerleri, Öcalan posterlerini ayaklar altına alıp çiğnedi.