BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.411,95
HABER /  GÜNCEL

Daniel Güiza'ya işadamı talip oldu

Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza’ya bir talip daha çıktı.

Abone ol

İspanyol Granada ile bir süredir flört eden Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza’ya bir talip daha çıktı. Çeçen işadamı Çagayev’in aldığı Neuchatel Xamax İspanyol oyuncuya talip oldu.

Transfer gerçekleşirse Fenerbahçe hem para kazanacak hem de Güiza’nın 3.5 milyon euroluk maliyetinden kurtulacak İspanyol Granada ile bir süredir flört eden Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza’ya bir talip daha çıktı. Çeçen işadamı Bulat Çagayev’in satın aldığı İsviçre’nin Neuchatel Xamax kulübünün, tecrübeli futbolcunun peşinde olduğu belirlendi. İsviçre Ligi’nde şampiyonluğa oynamak amacıyla güçlü bir kadro kurmayı amaçlayan Neuchatel Xamax, Fenerbahçe’ye başvurup yıldız futbolcu için bonservis bedeli ödemeye hazır olduklarını bildirdi.

Üç yıl önce kadrosuna kattığı Güiza’dan bir türlü istediği verimi alamayan sarı-lacivertliler içinde bulunduğu ağır koşullar gereği İspanyol golcüyü kesin olarak satma kararı alırken, Milliyet'ten Yusuf Kobal'ın haberine göre, İsviçre ekibi yetkilileri, deneyimli oyuncuya kanca attı. Fenerbahçe ile pazarlık masasına oturacak olan İsviçre kulübünün, Güiza’nın da onayı ile bonservisini almak için çaba harcayacakları öğrenildi. Fenerbahçe’nin uzun süredir satmak için çare aradığı Daniel Güiza’nın bonservisini yıllık alacağı karşılığı vermeye hazır olduğu biliniyor. Güiza’nın yılda kazandığı 3.5 milyon eurodan da böylece kurtulmaya amaçlayan sarı-lacivertli yönetim ile İsviçre ekibi arasındaki pazarlıkların kısa süre içinde başlaması bekleniyor.