BIST 10.052
DOLAR 32,37
EURO 34,74
ALTIN 2.434,68
HABER /  GÜNCEL

Cumhuriyet Savcısı'na makamında silahlı saldırı!

ANTALYA’nın Korkuteli İlçesinden son dakika silahlı saldırı haberi geldi. Korkuteli İlçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, makamında bir polisin silahlı saldırısına uğradı. Savcının durumu ağır.

Abone ol

ANTALYA’nın Korkuteli İlçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner makamında polis memurunun silahlı saldırısına uğradı. İddiaya göre, adliyede çalışan kadın katip savcıdan izin istedi. Aralarında tartışma çıktı.

Kadının polis olan eşi tartışmaya dahil olarak Savcı Küçüköner'i kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan savcı ambulans helikopterle Antalya’daki hastaneye sevk edildi.

Bugün saat 15.00 sıralarında, Korkuteli Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner'in makamına giren polis memuru Turgut Avcı, adliyede katip olan eşi Şerife Avcı nedeniyle tartıştı.

TABANCASIYLA ATEŞ ETTİ

Polis memuru Avcı, tabancasıyla savcı Küçüköner'e ateş etti. Yaralanan savcı Küçüköner ambulansla Korkuteli Özel Yaşam Hastanesi'ne götürüldü. Durumu ağır olan savcı Küçüköner, ambulans helikopterle Antalya'ya gönderildi.

SAVCIYI VURAN KİŞİ POLİS MEMURU ÇIKTI

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, savcı Kadir Küçüköner'i vuran kişinin polis memuru olduğunu belirterek, "Eşi adliyede katip olan polis memuruyla tartıştı. Vuruyor, yaralı" dedi.

KAVGANIN NEDENİ 'İZİN' TALEBİ

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner'in, yanında katip olarak çalışan Şerife Avcı'nın 'izin' talebi nedeniyle kendisiyle tartıştığı, sonrasında tartışmaya katılan Avcı'nın polis eşi Turgut Avcı'nın, Savcı Küçüköner'i vurduğu ortaya çıktı. Avcı çiftinin engelli bir çocuğu olduğu, bu nedenle Şerife Avcı'nın bir süredir izin almak istediği kaydedildi. Savcı Küçüköner'in 2 yıldır Korkuteli'nde görev yaptığı, annesiyle oturduğu ve bekar olduğu belirtildi.



7 EL ATEŞ ETTİ, 3 YERİNDEN YARALADI

Korkuteli Savcısı Kadir Küçükören, adliyedeki odasında Turgut Avcı isimli polis memurunun beylik tabancasından çıkan kurşunlarla ağır yaralandı. Adliyede katibe olarak çalışan eşine izin vermediği gerekçesiyle savcının odasına gelip 7 el ateş eden Turgut Avcı, adliye polisi tarafından olay yerinde yakalandı.

POLİSLER KAN VERMEK İÇİN HASTANEYE KOŞTU

Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi bulunan savcı için polis telsizinden yapılan 'kan' anonsunu duyan  Antalya'da görevli polisler ise hastaneye akın etti. Kan grubu uyan çok sayıda polis, savcı için 8 ünite kan bağışında bulundu. Savcı Kadir Küçükören'in hastanedeki tedavisi devam ediyor.