BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.446,63
HABER /  GÜNCEL

Cumhuriyet Mitingi alarmı

Cumartesi günü yapılacak Cumhuriyet Mitingine İşçi Partisi'de katılma kararı aldı. Polis ise şimdiden alarma geçti.

Abone ol

İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, ''Bütün yurttaşlarımızı, milletin özlemlerini dile getirecek olan Cumhuriyet Mitingine davet ediyorum'' dedi.

Başbakan Erdoğan'a sert mesajlar gönderen Perinçek, "Başbakan katıldığı bir televizyon programında, 'Amerika'nın Büyük Ortadoğu
Projesi içinde Diyarbakır'ı merkez yapacağız'' diyor. ABD'nin projesi haritalarla tanımlanmış. Türkiye'yi bölen projede Türkiye'nin Başbakanlık koltuğunda oturan şahıs görev almış ve görevini tanımlıyor. Başka bir devletin projesinin eşbaşkanı kesinlikle Başbakanlık koltuğunda oturamaz" dedi.

POLİS ALARMA GEÇTİ

Atatürkçü Düşünce Derneği'nce (ADD) cumartesi günü Ankara'da düzenleyeceği cumhuriyet mitingi için Ankara Emniyet Müdürlüğü de harekete geçti. Miting nedeniyle Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yedek kuvvet alacak olan Ankara Emniyeti'ne çevre illerden takviye kuvveti de gelecek.

Cumhurbaşkanlığı seçimine adaylık süresinin başlamasına 2 gün kala yapılacak olan miting büyük önem taşıyor. Financial Times gazetesi dahi, haftanın en önemli olayı olarak bu mitingi işaret etti. //