BIST 9.794
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.427,76
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Netanyahu, kendine gel kendine"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye gazetecilerin ve hakimlerin hapishanelere atıldığını iddia eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Ey Netenyahu kendine gel kendine. Sen zalimsin sen. 7 yaşındaki filistinli yavruları katleden zalimsin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Pursaklar toplu açılış töreninde halka seslendi. Erdoğan'ın hedefinde twitter hesabından kendisine yönelik iftiralarda bulunan İsrail Başbakanı Netenyahu vardı. Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi: 

Ey Netenyahu kendine gel kendine

"İsrail'in başındaki o soyguncu. Neden yargılanıyor Netanyahu ve karısı? Soygundan. Diyor ki, Türkiye'de diyor gazeteciler cezaevinde, oradan bize ders vermesin diyor.

Ey Netenyahu kendine gel kendine. Sen zalimsin sen 7 yaşındaki filistinli yavruları katleden zalimsin. Sen kadınları hücrelere mahkum eden bir zalimsin.

Bunların hesabını uluslararası camiada soracağız

Bizim oradaki kutsal mabedimize senin askerleri postallarıyla giriyor. Bizi tahrik etme. Ama bunun hesabını uluslararası camiada hesabını soracağız. Bu millet ayakta olduğu sürece hiç bir kimse Kudüs mücadelemizi unutturamaz. Mescidimize her saldırı karşısında bizi bulacaklar. Herkes sussada da milletimizle birlikte biz susmayacağız.

Sitene Ekle