BIST 9.885
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.450,57
MEDYA

Asım Bayram'ın katil zanlısı Ferluga Karatuğ canlı yayında tutuklandı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında aranan ve daha sonra cesedi 8 parçaya bölünmüş olarak bulunan Asım Bayram cinayeti Türkiye'nin gündemine oturdu. Olay ile ilgili Ferluga Karatuğ'da canlı yayında gözaltına alındı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında 49 gündür kayıp Asım Bayram'ın sır düğümü çözüldü. Canlı yayına gelen ihbar sonucu Kepez'de ormanlık alanında yapılan çalışmalar sonucu Asım Bayram'ın cesedi 8 parçaya bölünerek bulundu. Vahşice öldürülen Asım Bayram'ın katil zanlısı 4 kişi dün akşam Antalya polisi tarafından yakalandı. Zanlıların verdiği ifadedeki cinayeti detayları ise kan dondurdu. Müge Anlı Asım Bayram'ın nasıl öldürüldüğü ise canlı yayında anlattı. Diğer zanlı Ferluga Karatuğ'da, Müge Anlı'nın canlı yayınlanan programında gözaltına alındı.

82 yaşında Antalya'da kaybolan Asım Bayram için yapılan arama çalışmalarında programa gelen ihbarlar neticesinde ormanlık alanda insan bedenine raslanmış ve yapılan incelemeler sonucu Asım Bayram'a ait olduğu anlaşılan ceset 8 parça olarak bulunmuştu.

Dün meydana gelen olaydan sonra katil zanlısı 4 kişi tutuklandı. Verdikleri ifadelerde kan dondurdu. Katil zanlıları Asım Bayram'ı para dolu çantasına ulaşmak istemiş ancak istediklerini elde edemeyince öldürüp 2 gün evde saklamış.Sonrada cesedi parçalayarak ormanlık alana gömmüşler.

Bu gün canlı yayında ise kayıp çantanın nerede olduğu araştırıldı. Para dolu çanta Asım Bayram'ın 2 yıldır birlikte olduğu Ferluga Kartuğ'a canlı yayında soruldu. Ancak Ferluga hanım çantanın nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Bunun üzerine Müge Anlı katil zanlılarından birininde Ferluga hanım olduğunu söyledi. Ferluga hanım canlı yayında gözatına alındı.

Sitene Ekle