BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.493,53
SPOR

Fatih Terim'den İtalya'ya açık kapı

Juventus'un Atletico Madrid'i 3-0 yendiği maçı izlemek için İtalya'ya giden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Çizme”ye geri dönüş için açık kapı bıraktı.

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan ve Juventus'un Atletico Madrid'i 3-0 yenip adını çeyrek finale yazdırdığı maçı izlemek için İtalya'ya giden Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Çizme"ye geri dönüş sinyal verdi.

"Ronaldo'nun gecesi olabilir" demişti

Karşılaşmayı izlemek için Torino'ya giden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç öncesi İtalyan medyasına verdiği röportajda, Portekizli oyuncuya dikkat çekerek, "Ronaldo olağanüstü ve böyle maçlar için yaratılmış bir oyuncu. Bu gece onun gecesi olabilir" diye konuşmuştu.

Yavaş yalan söylüyor

Ceza davası almadım diyor ama hakkında sahne senetle verilen bir karar var ve bu 2016'da oyanlanmış ama bunu örtbas etmeye çalışıyor.  Kendisini ihtilaflı olan kişiyi kriminiza ediyor. Ben zatan saygın bir iş adamı demedim. Mansur Yavaş yalan söylüyor.

Madem bu adam kriminal biriydi o zaman nasıl alacak verecek doğuyor. Biz bu konuda taraf değiliz ihtilaflı olduğu kişi ile taraf değiliz. Bizim mahkeme kararı ile ilgili sorularımızdır.

Biz mahkemeye yansıyan belgelenen konuyu soruyoruz. Biz kimseye iftira atmıyoruz. Hala bu adayı devam ettirecek misiniz diye sorduk. Rakiplerim benden kortkuğu için nbunları gündeme getiriyor diyor. Biz sandık sonuçlarına her zaman saygılıyız o kendi partisine baksın.

Sitene Ekle
Etiketler