BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Çukurambar'daki kazalar meclis gündeminde!

Ankara Milletvekili Gök, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

Abone ol

Ankara Milletvekili Gök, Çukurambar yokuşundaki tehlikeler ile ilgili hazırladığı önergesinde şu ifade ve soruya yer verdi:

“Ankaralılar kuraklık nedeniyle yaşanması olası sıkıntılarla nasıl baş edilebileceği sorusuna yanıt beklerken, arada bir yağsa da gelen yağmurun trafiği alt üst edişinden, taşıdığı can tehlikesinden hangi sorunla meşgul olacağını şaşırmış bir görüntü vermektedirler.

Ankara’da, temizlenmemiş çamuruyla ünlenmiş bulunan Çukurambar yokuşunda önceki gün yağan yağmurla çamurdan iyice kayganlaşan Muhsin Yazıcıoğlu caddesinde freni tutmayan araçlar kontrolden çıkmış ve zincirleme kazalar meydana gelmiş ve trafik saatlerce aksamış, birbirine giren araçlar çekicilerin yoğun çabalarıyla birbirinden ayrılabilmiştir.

Bu bağlamda;

Her yağmur sonrası araç sahiplerine ve yol kenarında bekleyen sürücülere korkulu anlar yaşatan Çukurambar yokuşunun güvenli bir trafik akışına uygun hale getirilmesi için gerekli önlemleri kazalar ölümle sonuçlanmadan almayı düşünüyor musunuz?”