BIST 9.682
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.492,25
HABER /  MEDYA

Çukur 5.bölüm fragmanı Yamaç'ın dövüş sahnesine bakın

Çukur 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Kasım 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan Çukur yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Çukur 5.yeni bölüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'nin pazartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Çukur 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölümde aksiyonun eksik olmadığı Çukur'da herkes merakla yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Gelin hep birlikte Çukur fragmanına bakalım.

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek beşinci bölümünde Yamaç, ne pahasına olursa olsun aralarındaki haini bulmaya kararlıdır. Ancak karşısında büyük bir engel vardır. Yamaç’ın, herkesi aileden biri olarak gören İdris’i bu ihtimale inandırması, haini bulmasından çok daha zorlu olacaktır. Baba-oğul arasındaki tansiyon giderek yükselir. Koçovalı kadınları arasında da fırtınalar eser.

Sena’nın, Sultan Koçovalı’nın kurallarına uymaya niyeti yoktur. Dört duvar arasından dışarı adım attığı an mahalleden tanıştığı biri, ona Çukur’un gerçek yüzünü gösterecektir. Kendisiyle ilgili gerçeklerin ortaya çıkmaması için en yakınındakileri bile ateşe atmaktan çekinmeyen Selim, geri dönüşü olmayan bir hata yapar. Mahalleye hızlı bir giriş yapan Vartolu ise Çukur’un sakinlerinin sevgisini kazanmak için adım atar. İdris Koçovalı’nın yerine göz diken Vartolu, asıl savaşı başlatacaktır.