BIST 10.694
DOLAR 32,22
EURO 34,93
ALTIN 2.427,78
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli'ye annesinden son mesaj

Önceki gün vefat een Rabia Ünlü, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'ye son kez böyle seslenmiş

Abone ol

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yaklaşık 20 gün önce Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunduğu sırada annesi Rabia Ünlü de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Bir radyo kanalında yayınlanan programa katılan Rabia Ünlü, oğlunun cezaevine girişiyle sonuçlanan süreç hakkında konuştu ve bir bölümde oğlu Ahmet Mahmut Ünlü'ye hitap etti. 

ALLAH SENİ BU SELAMETTEN KURTARACAK

Kalp krizi sonucu vefat eden ve cenazesi bugün kaldırılacak olan anne Ünlü, oğluna hitabının bir bölümünde şu sözcükleri kullanmıştı:

"Ahmet'im, Selamünaleyküm ciğerparem yavrum iyimisin? Ahmet'im yavrum sağlığın moralin iyi mi yavrum? … Benden bir isteğin var mı annecim? İnşallah ilk mahkemede tahliyeni Allah'tan niyaz ediyorum. Ahmet'im dualarımı bırakma kendinin ekleyecekleri varsa ben cahilim sen alimsin, gözünü açar açmaz ilk iş kendi ibadetini yapar yapmaz benimkini de yap. Çıkacaksın inşallah, Allah seni bu sıkıntıdan selametle çıkartacak... Çok özledim annem, kilon iyi mi, moralin nasıl, şekerin nasıl kontrollerini yapabiliyor musun yoksa hep artıyor mu?"