BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Cübbelinin yolu hangi ünlüyle kesişti?

Cübbeli Hocanın yolunun kesiştiği show dünyasının ünlü komedyen kim?

Abone ol Mehmet Ali Erbil ile kızı Sedef Altuntaş’ın evli olduğu tarihlerde magazin basınında sıkça yer alan İffet Erkuvan, yolunun Cüppeli Ahmet Hoca ile kesiştiği o Tunus seyahatine dair şunları söyledi:

"Kızımın boşanma süreci ve sonrasında ben de sıkıntılı günler yaşadım. 2005 Ramazan ayında da Tunus’a gittim. Cüppeli Ahmet Hoca denilen kişi ile aynı turdaydık. Ama onlarla ne görüştüm, ne de bir araya geldim.

Ben Atatürkçü ve çağdaş bir kadın olduğumu hep söyledim. O yüzden bu tür kişilerle işim olmaz. Seyahat süresince yaptıklarıyla da ilgilenmedim. Bir tur organizasyonunda yolumuz kesiştiyse bunda benim ne suçum var. Şunu söyleyebilirim, turdaki tüm etkinliklere katıldılar. Tarihi yerleri gezdik. Tarihi çarşıyı gezdiler, bol bol alışveriş yaptılar. Safariye çıktılar. Kalabalık bir gruptular. Hepsinin cüppeleri vardı."

Atatürkçü bir aileden geldiğini vurgulayan Erkuvan, sözlerine şöyle devam etti: "Benim halam İffet İnan, eniştem Rauf İnan’dır. Eniştem Atatürk’ü evinde ağırlardı, böyle bir aileden geldim. Cüppeli Ahmet Hoca ile bir araya gelmem söz konusu bile olamaz. Hiç konuşmadım ve konuşmayı da düşünmedim. Fotoğraf ve haberler çıktığında tanıdım."

Kaynak:www.hurriyet.com.tr