BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.407,47
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli'nin cinleri şikeye karıştı!

Aziz Yıldırım'ın avukatlarından şaşkına çeviren açıklama: Cübbeli, Eskişehir maçı kazansın diye cinlerini yolladı.

Abone ol

Güneş gazetesinin sürmanşetten verdiği 'Günün en geyik haberi Metris'ten' başlıklı haberi çok konuşulacak.

Cübbeli Ahmet Hoca Metris'te sohbet ettiği Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatları aracılığıyla Sarı Lacivertlilere mesaj gönderdi. "Galatasaray'ın yenilmesi ve puan farkının kapanmasın için dua ediyorum. Cinlerimi Galatasaray'ı marke etmeleri için Eskişehir'e gönderdim."

CÜBBELİ CİNLERİNİ ESKİŞEHİR'E GÖNDERDİ

Günün en geyik haberi Metris'te tutuklu bulunan Fenebahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından geldi. Yıldırım'ı ziyaret eden avukatlar yaptıkları açıklamada, aynı hapishanede tutuklu bulunan Cubbeli Ahmet Hoca ile de sohbet imkanı bulduklarını belirterek, "Hoca Galatasaray'ın Eskişehir'de kaybetmesi, puan farkının azalması temennisinde bulundu" dediler.

Avukatlar ilerleyen sohbette Cübbeli Hoca'nın Fenerbahçe için sürekli dua ettiğini de belirterek, "Hocamız bize Eskişehirspor'un kazanması için dua ettiğini, hatta cinlerini Eskişehir'e yardımcı olması için gönderdiğini söyledi" şeklinde konuştular. Aziz Yıldırım'ın avukatları, bundan sonra Metris'e her gittiklerinde Cübbeli Ahmet Hoca'yı da ziyaret edeceklerini belirrtiler.