BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,75
ALTIN 2.419,96
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Hoca'dan IŞİD ve Kürdistan açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca, IŞİD'le ilgili yaptığı açıklada IŞİD'in bir batı projesi olduğunu söylerek amacın Büyük Kürdistan olduğunu söyledi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, IŞİD'le ilgili olay yaratacak açıklamalar yaptı. IŞİD katılanları uyaran Cübbeli Ahmet Hoca, "Müslüman kanına girmeyin, şehit de olamazsınız. Karşı tarafta öldürülen Şia da olsa Şia da Müslüman'dır. Haram kana bulaşmayın. Şehit de olamazsınız gazi de olamazsınız niyazi olursunuz" dedi.  

"Türkiye'den IŞİD'e katılan az, bunu büyüttüler" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, IŞİD'in bir kafir proöesi olduğunu söyledi: "Onlana bir cihat inandırılmış, onlar da 'Biz cennetlik olacağız, Müslümanları korumaya gidiyoruz, Şiiler ehl-i sünneti kesiyor' diye ama Maliki'nin yaptığı zulümler bunu ortaya çıkardı. Bu kişileri kandırırken de elde done var. Ehl-i sünnetin bütün hocalarını öldürdüler... Bu proje kafir projesi." 

BÜYÜK KÜRDİSTAN PROJESİ

Batı devletlerin Ortadoğu'yu karıştırdığını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, amacın Büyük Kürdistan olduğuna işaret etti: "Nasıl ki İngililer ajanlarla Vahabiliği kurdurup Osmanlı'yı, halifeliği yıktırdılar 60 devlet çıktı hepsi perişan oldu. 60'ı da şimdi 120'ye çıkarmak istiyorlar bölüp bölüp... Bölgedeki ülkelerin İsrail'e peşkeş çekileceği, Yahudilere Büyük Ortadoğu projesi, bunun ayağı olarak da Büyük Kürdistan projesini... Bu işin de neticede Siyonizme yarayacağı kesindir."

CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN IŞİD VE KÜRDİSTAN AÇIKLAMASI