BIST 9.780
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.431,97
HABER /  MEDYA

Kara Para Aşk 27. bölüm Ömer Elif'i nezaretten kurtarıyor

ATV ekranlarının heyecan ve aşk dolu dizisi Kara Para Aşk 27. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. lif'in nezarette tehdit altında olduğunu anlayan Ömer onu kurtarabilmek için çabalarken zamanın giderek daraldığının farkındadır.

Abone ol

ATV ekranlarının heyecan ve aşk dolu dizisi Kara  Para Aşk 27. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. lif'in nezarette tehdit altında olduğunu anlayan Ömer onu kurtarabilmek için çabalarken zamanın giderek daraldığının farkındadır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Elif imzaladığı itirafname ile nezarette çaresizlik içindedir. Tayyar bütün gücünü kullanarak Elif'i yıldırmaya çalışmaktadır. Elif'in nezarette tehdit altında olduğunu anlayan Ömer onu kurtarabilmek için çabalarken zamanın giderek daraldığının farkındadır.

kara-para-aşk-1.jpg

Ömer sevdiği kadını bu büyük kumpasın içinden çekip çıkabilecek midir? Nezarette zor anlar yaşayan Elif baskılara dayanamayıp imzaladığı itirafnameyi savcıya verecek midir?

kara-para-aşk-2.jpg
Ömer'in sağlık sorunları devam etmektedir. Hüseyin acilen ameliyat isteyen doktora hayır diyen Ömer'i ikna etmeye çalışır. Ömer'in ise kaybedecek vakti yoktur, ne olursa olsun Elif'i kurtaracaktır. Öfkeyle sürekli kendisini durdurmaya çalışan abisine rest çeker. Hüseyin kardeşinin resti karşısında iyice sıkışır. Bir an önce Ömer'i durdurmak ve Arda'nın kuşkularını yok edip kendisini temize çıkarmak zorundadır. Bunun için bir plan yapar fakat gerçekleştirmek için Tayyar'ın yardımına ihtiyacı vardır.

Bıçaklama olayından sonra ilk kez Tayyar'ın karşısına çıkacak olan Hüseyin onu ikna edip yardım etmesini sağlayabilecek midir? Çemberin giderek daraldığının farkında olan Hüseyin peşindeki Arda'yı ve çaresizlik ve öfke içindeki Ömer'i durdurabilecek midir?


Metin'den aldığı parayı eve götüren Nilüfer, Aslı'ya parayı Elif'in kefaleti için Malatya'daki halasından istediğini söyler. Nilüfer'in yalanı daha sonra ayağına dolanacak ve Denizer Ailesi için büyük sorunlar doğuracaktır. Nilüfer'in Aslı'ya yalan söylediğini fark eden Nedret Hala İstanbul'da neler olduğunu anlayabilmek için valizini hazırlayıp İstanbul'un yolunu tutar. İstanbul'da Nedret'i büyük sürprizler beklemektedir. Nedret'in gördükleri ve öğrendikleri karşısında tavrı ne olacaktır?

GEÇEN HAFTA DİZİDE NELER OLDU?

Ömer'in bütün itirazlarına rağmen Elif gözaltına alınır. Emniyete gittiklerinde birbirlerine güç vererek ayrılan iki aşık bu kez başlarının gerçekten büyük belada olduğunun bilincinde değildir. Aniden ortaya çıkan gizli tanık savcıya çok önemli deliller sunmuştur.

kara-para-aşk-26.-bölüm-1.jpg

Elif kara para aklamakla suçlanmaktadır ve yaptıkları operasyon yüzünden Sami ve Ömer'de şaibe altında kalmıştır. Elif'i görmek ona destek olmak için emniyette geçirdiği saatler boyunca olayın ciddiyetini anlayan Ömer, Elif ve Sami'yi kurtarmayı başarabilecek midir?

kara-para-aşk-26.-bölüm-2.jpg

Çiğdem'in açtığı davayı öğrenen Arda ve Pelin şoke olmuştur. Arda öfkeyle Çiğdem'in yanına gider ve davayı çekmesini ister ama Çiğdem kabul etmez.

kara-para-aşk-26.-bölüm-3.jpg

Ertesi gün görülecek davaya Pelin sanık olarak çıkacaktır. Arda Pelin'in yeniden kendisinden uzaklaşmasından deliler gibi korkmaktadır. İkili herkesten habersiz bu sorunla uğraşırken iyice yakınlaşır ama Pelin'in tavrı Arda'nın rest çekmesine neden olur. 

screen-shot-2014-11-25-at-10.59.53-am.png

GEÇEN HAFTA KARA PARAK AŞK'TA NELER OLDU?

Elif'in şikayetini kendisi için çektiğini öğrenen Ömer deliye döner. Üstelik Elif aşkını ya da davayı seçmesini istememektedir. Ömer'in ikisinden de vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Metin'i sorgulamak konusunda kararlıdır.

kara-para-aşk-25.-bölüm-1.jpg

Ömer emniyete giderken Elif onu yalnız bırakmaz, arabada emniyete doğru giderlerken tartışmaya devam ederler ve kaza yaparlar. Ömer yaralı omzundan yeniden darbe alır. Hastaneye kaldırılır. Doktor Ömer'in durumunun ciddiyetini Elif'e anlatır. Ömer dikkat etmezse kolunu bir daha hiç kullanamayacaktır.

kara-para-aşk-25.-bölüm-2.jpg

Ömer'in geleceği ve mesleği tehlikededir. Elif bu gerçeği Ömer'e söyleyecek midir? Diyalize bağlanan Tayyar için zaman gittikçe daralmaktadır. Bir an önce Metin'den böbreği alması gerekmektedir. Metin'in hapiste olması büyük engeldir.