BIST 10.159
DOLAR 32,12
EURO 35,08
ALTIN 2.469,81
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Hoca dualarla temel attı

Türkiye'nin en büyük 7 yıldızlı otelinin yanında yapılacak olan Mega Center Caprice Gold Cami'nin temeli Cübbeli Ahmet Hoca tarafından atıldı

Abone ol

Türkiye'nin en büyük 7 yıldızlı otelinin yanında yapılacak olan Mega Center Caprice Gold Cami'nin temeli, Bayrampaşa'da iş adamı Fadıl Akgündüz ve Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü tarafından atıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Bayrampaşa'daki 7 Yıldızlı Caprice Gold Oteli'nin yanında inşa edilecek olan Mega Center Caprice Gold Cami'nin temeli, Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Cübbeli Ahmet Hoca ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'ın katılımıyla dün atıldı.

Dualarla başlayan temel atma töreninde bir konuşma yapan Fadıl Akgündüz, "Bu caminin yapılması için katkı gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Otelimiz gibi camimizin de inşasına Allah'ın izniyle başladık. Hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Akgündüz, caminin 3 bin 120 metre kare alan üzerine kurulacağını ve 4 bin kişilik kapasiteye sahip olacağını da belirterek, "Otelimizin içinde zaten mescidler var. Bu mescidler de toplam 4 bin kişi ibadet yapabiliyor. Bu cami ile birlikte bölgede 8 bin kişinin aynı anda ibadet etmesi mümkün olacak" diye konuştu. Yapılan temel atma töreninin ardından Caprice Gold Satış Ofisi'nin açılışı da yapıldı. Törene katılanlar daha sonra inşaat alanını gezdi.