BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.439,00
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca'dan olay PKK açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca, PKK'yı din düşmanlığı ile suçlayarak, 'Bunlar yönetime gelirse Müslümanları kıtır kıtır keser' dedi.

Abone ol

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, PKK için çok sert açıklamalar yaptı; örgütü din düşmanşığıyla suçlayarak; “Bunlar güçlense hepimizi böyle keserler. Hey gidi sakallı, sarıklı olup da PKK'yı destekleyenler, akıllı olun. Bunlar yönetimi bir ele alsınlar sakalınla birlikte kafanı da kesecekler” dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca, Vahdet gazetesindeki köşesinde PKK’yı din düşmanlığıyla suçlayarak, “Müslüman Kürt evlatlarımızı kıtır kıtır kesiyorlar” dedi

Cübbeli Ahmet Hoca’nın “Gavur PKK güçlense hepimizi keser” başlığıyla yayımlanan o yazısından çarpıcı satırlar:

"GAVUR PKK GÜÇLENSE HEPİMİZİ KESER"

PKK din düşmanı. Müslüman Kürt çocuklarını öldürüyorlar. Biraz güçlenseler hepimizi keser bunlar. Özerklik isteyenler ahirette bunun hesabını veremezler.

Müslüman Kürt evlatlarımız bu örgüt tarafından kıtır kıtır kesiliyor. En çok Kürtler Müslüman, onların içine de gâvurlar bunları musallat etti. Gariban Müslümanları perişan ediyorlar. 17 yaşında kurban dağıtan çocuğu öldürdü bunlar. Silahla tarıyorlar, ondan sonra tavandan atıyorlar, bıçak saplıyorlar, araba ile eziyorlar. Anne babası ayağındaki benden tanıyabiliyor anca.

cubbeli.jpg"HEY GİDİ SAKALLI, SARIKLI OLUP DA DESTEKLEYENLER..."

Bunlar din düşmanı. Bunlar güçlense hepimizi böyle keserler. Hey gidi sakallı, sarıklı olup da PKK'yı destekleyenler, akıllı olun. Bunlar yönetimi bir ele alsınlar sakalınla birlikte kafanı da kesecekler.

"BİR YUDUMDA YERLER"

Şu anda elimizde bulunan Türkiye Cumhuriyeti toprakları elimizde kalan son Vatan topraklarıdır.

Bunun üzerinde oyunlar oynanarak elimizden alınmasına, bunun da parçalanmasına dair gayretler hortlamış durumda. Bunu nasıl kabul edeceğiz? Devamlı arkadan hançerleniyoruz. Bazı halkımız da aldatılıyor. Yarın onlar Yahudi’nin, Büyük Ortadoğu Projesi’nin aleti olacaklar. Nasıl Türkiye’ye “Açın sınırları” diye yalvarıyorlar, daha büyük olaylarla karşılaşacaklar. Sen özerklik istiyorsun, istediğin yer bir avuç yer. Sen bir avuç yerde özerk olduğun zaman zaten önüne gelen seni bir yudumda yiyecek. Parçala, böl, ye. Sen bunu anlamıyor musun? Ezanlar durursa, vatan toprağı bölünüp de oradaki insanlar mağdur olursa bu vebaldir. Bu kadar insanın kul hakkına girilmiş olur. Vatandaşlar çok uyanık olacak.

"KATİLLERİN ASLA AFFEDİLMEMESİ LAZIM" 

Zerre kadar vatanın bölünmesine alet olurlarsa ahirette cevabını veremezler. Şehitlerin ailelerinin ve gazilerin terörle mücadelede söz sahibi olması gerekiyor.

Katillerin asla affedilmemesi, serbest bırakılmaması lazım. Çünkü hükümetin, devletin hakkı değil.

"KAN SAHİBİ ŞEHİTLERİMİZİN BABALARIDIR"

Kur’an-ı Kerim’de “Zulme uğramış, şehit düşmüşlerin kan sahiplerine saltanat ve güç verdik” deniyor.

Hak, kan sahibinindir. Kan sahibi ise şehitlerimizin babalarıdır, gazilerimizdir. Kimse şu, bu adına, “İlerleyeceğiz, şöyle olacağız, böyle olacağız” diyerek kan sahiplerinin kanını bağışlama hakkına sahip değildir.