BIST 10.612
DOLAR 32,23
EURO 34,98
ALTIN 2.428,33
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Ceme rakip

Youtube'da Cübbeli Ahmet çılgınlığı. Bazı yorumcular O'nu Cem Yılmaz'a rakip görüyor...

Abone ol

Video paylaşım sitesi Youtube’da Cüppeli Ahmet çılgınlığı yaşanıyor. 450 bin kez izlenen vaazı var. Toplam 656 vaazı kayıtlı. Uzunlukları 30 saniyeden başlıyor 1 saate kadar değişiyor. İnternetteki genç takipçileri hocayı Cem Yılmaz’a rakip tutuyor.

Ahmet Mahmut Ünlü hakkında en çok kayıt cüppeli değil, cübbeli yazınca çıkıyor. Zaten hocanın karşıtlarıyla sık sık mesaj savaşına tutuşan yandaşları da onu cübbeli diye anıyor. Popülaritesi o kadar yüksek ki hocanın korsanı bile var.

KAFASIZLIK ETME! TELEFONUNA EZAN KOYMA
Allahü ekber kıçının arkasından mı çalacak?
Kuş koy, aha benim kuş ötüyor
(Kuş sesleri..) Bak şimdi benim telefonum çalıyor, nasıl çalıyor benim telefon? Kuş sesi. Demin namazda bir tane çaldı, müzik! Olmaz müzik! Sakın cep telefonlarına en ufak bir enstrüman koymayın. Bu ne iştir yaaa. Namaza duruyoruz oyun havası çalıyor. E peki hocaefendi Allahu ekber var? Koyma! Neden? Tuvalette rastlarsın! Allahu ekber der, tuvaletten zor çıkarsın. Bak kafasızlık yapma. Ezan da koyma. Kıçının arkasına koyarsın, allaahu ekber kıçının arkasından mı bağıracak? İşte horoz var. Ötsün. Horoz namazda da ötse bişey olur mu? Aha benim kuş ötüyor.

Bu video Ağustos ayında eklenmiş, 109604 kez izlenmiş, 128 yorum almış.

GENÇKEN İŞİM VAR, İHTİYARKEN ÇİŞİM VAR
Prostat oldu, camiye gelemedi. Gençken diyor işim var, ihtiyarken çişim var. E, ömür bittii. Gençken gelme, ihtiyarken gelme, ölünce geleceksin musallaya. Ondan sonra nasıl bilirsiniz? Nasıl bileceğiz, görmedik ki herifi!

Mayısta eklenmiş, 121 636 kez izlenmiş, 241 yorum bırakılmış.

HANIMIYLA KÜÇÜK LİVATAYA DÜŞEBİLİYOR
Esas tehlike şuradadır ki, nikahlı insanlar, evli insanlar, hanımıyla yaptığı muamelatta, cinsi ilişkide, küçük livataya düşebiliyorlar. Küçük livata nedir? Cemaatın hanımlarından şikayet geliyor: Hocam (kocam) filmde seyretmiş, bizi o şekilde zorluyor, boşayacağım diye tehdit ediyor. Bu ne iştir! Allah’ın da, peygamberin de kızdığı kötü amellerdendir. Şekiller müsaadelidir. Kaç şekil olursa, müsaadelidir. Ama nereden olacak? Ön cihetten, yani çocuk olan noktadan!

Mayısta gönderilmiş, 454 377 kez izlenmiş. 1437 yorum almış.

BU GECE PAKET EDİLEBİLİRSİNİZ
Adamın bilgisi ilmi idrakı şuuru ve hafızası nereye kadar gidiyor? Bilgisayar teknolojisine kadar. İnternette kalmış yani. Halbuki kabir var, mahşer var, sırat var, ahiret var, cennet var, cehennem var. Ama adamın ilmi bilgisayarda kaldı. Son teknolojide kaldı. Senin telefonda bülütüs (bluetooth) var mı? Seninkinde şu var mı? Benimkinde bu var mı? Yok aidisele (ADSL), bilmemnesele... konuşuyor. Cennetten bir şey sorsan, böyle bakıyor. Bak bu gece paket edilebilirsiniz! Sabaha mezarda olursunuz. Öğlende ikindide gömülürsünüz bak!

Ağustosta eklenmiş, 11 300 kez seyredilmiş, 44 yorum gelmiş.

KASET ÇOĞALTANLARA HAKKIMIZI HELAL ETMEM
Yapmayın siz ahireti tercih edin bee. Onun için ahiret sohbeti çıkardık size geçen hafta. Kaç tane aldınız? (Küçümseyerek) Kimbilir 50 tane, 100 tane? Dinlemeniz lazım, dinletmeniz lazım. (Benzer bir konuşmada) 5 mark nedir, 5 mark? Kasetleri alalım. Ama kendiniz çoğaltmayın. Çoğaltanlara hakkımızı helal etmeyiz. Buradaki arkadaşların da masrafları var. 12 çeşit sohbet! Her biri ayet hadis dolu. Herkese dinletelim inşallah, hidayet Allah’tandır.

Nisanda gönderilmiş, 16 454 kez izlenmiş, 31 yorum bırakılmış.