BIST 10.733
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.500,09
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çorumspor yönetimi işleri karıştırdı

Çorumspor'da olağanüstü genel kurul öncesi Belediya Başkanı Külcü resti çekti; "Bize güvenmeyin"...

Abone ol

TFF 2. Lig takımlarından Çorumspor'da, 3 Temmuzda yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde değerlendirme toplantısı yapıldı.

Anitta Otel'de düzenlenen toplantıya Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Çorumspor Başkanı Enver Şen, yönetim kurulu üyeleri ve bazı eski yöneticiler katıldı.

Belediye başkanı Muzaffer Külcü, toplantıya katılımın beklenenin altında olduğunu belirterek, ''Bu toplantının öncelikli amacı Çorumspor'un geçmişini yargılamak değil, geleceğine yön vermektir. Buranın ev sahibi Çorumspor değil, Çorum Belediyesi. Bu yüzden toplantıda kimseye cevap hakkı doğuracak eleştirilerde bulunmadan kendi görüş ve düşüncelerini dile getirmelerini istiyorum'' dedi.

BİZE GÜVENMEYİN!

Olağanüstü genel kurul öncesinde birtakım oluşumların olmasının kendisini memnun ettiğini ifade eden Külcü, şunları kaydetti:

''Yönetime talip olan arkadaşların hesaplarını kitaplarını iyi yapmalarını istiyorum. Çorum Belediyesine güvenerek kimse yönetime talip olmasın. Yönetime gelecek kişiler gelecek yılki bütçenin 3 lirasından 2 lirasını ödeyecek güçte olsunlar. Kendilerine belediye olarak tesis konusunda her zaman destek olacağız. Çorumspor otobüsünü de belediye olarak yenileyeceğiz. Eğer parayı ben verip başkaları yönettikten sonra Belediyespor başkanımız Zeki beye devreder Çorumspor'u da yönetiriz. Benim isteğim Çorumspor'un tüm Çorumlular tarafından sahiplenerek bu borç yükünden kurtulması ve uzun vadeli, planlı programlı bir çalışma ile kendi kendine yeten bir kulüp haline gelmesidir.''

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.