BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çorlu'daki cinayetle ilgili 5 tutuklama

Çorlu'da TIR şoförünün ölümüyle ilgili olarak 5 kişi tutuklandı.

Abone ol
Çorlu'da, TIR şoförünün uğradığı silahlı saldırı sonucunda başından vurularak öldürüldüğü olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.
 
Alınan bilgiye göre, Hıdırağa Mahallesi'nde bir grupla henüz belirlenemeyen nedenle tartışan ve 33 DFK 62 plakalı tırı içindeyken silahlı saldırıya uğrayarak başına mermi isabet etmesi sonucu ölen Hakan Utku'ya (38) ilişkin polis ekipleri çalışma başlattı.
 
Çevredeki mobese ve güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yapılan incelemede 5 kişinin  tabanca ve tüfeklerle ateş ettiğini ve olay sonucu tır şoförünün hayatını kaybettiği belirlendi.
 
Polis, yaptığı eş zamanlı baskınlarla Erdi Timur, Gökçel Bakırcılar, Levent Özgürgenler, O. D (16) ve G.İ'yi (17) gözaltına aldı.
 
Emniyet müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, "Kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Zanlılar, tutuklanmalarının ardından Çorlu Devlet Hastanesi'nde alınan sağlık raporlarıyla birlikte cezaevine teslim edildi. 
 
Zanlılar, kendilerini görüntüleyen gazetecilere saldırarak hakaret etti. 
 
Hıdırağa Mahallesi'nde bir grupla tartıştıktan sonra, tırıyla olay yerinden ayrılıp bir süre sonra yine aracıyla mahalleye gelen Utku'ya tır içindeyken tabanca ve tüfeklerle ateş edilmiş, mermilerden birinin başına gelmesi sonucu ağır yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Utku, müdahaleye karşın kurtarılamamıştı.