BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çorba Evleri başkanla halkı buluşturuyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un gelenek haline getirdiği, Pazar sabah namazı sonrası gerçekleştirilen halk buluşmaları devam ediyor.

Abone ol

Fatih Sultan Mehmet Camii avlusundaki Çorba Evi, her Pazar olduğu gibi bu Pazar da Başkan Yusuf Uzun’un halkla buluşmasına sahne oldu.

Sabah namazının hep birlikte kılınmasının ardından gerçekleşen buluşma, sıcak görüntülere sahne oldu. Başkan Uzun ile aynı sofrada yemek yeme ve aracı kullanmaksızın derdini Başkan Uzun’a anlatmanın mutluluğunu yaşayan vatandaş, yapılan uygulamadan dolayı Başkan Uzun’a teşekkür etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Bu yapılan çalışma bizim ekstra bişey değil, biz yapılması gerekeni yapıyoruz. Sizinle birlikte güne başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güne erken başlayan kişi, daha zinde ve daha dinç olur. Güne erken başlayan kişi diğerlerine oranla daha üretken olur. Bunun da Beylikdüzü’ ne, İstanbul’a hatta tüm Türkiye’ ye çok büyük katkıları olur” dedi.

Cami avlusunda açılan Çorba Evi’nin günlük ortalama 1200 kişiye hizmet verdiğini belirten Başkan Uzun, “Fakirlik kavramını kullanarak dilenciliği meslek haline getirenler hariç, gerçekten müşkül durumda olan insanımız bunu ifade edemez. Siz sadece fakirlere hitap eden kurumlar oluşturduğunuzda ise hicap ederek o davete icabet etmezler. İşte Beylikdüzü Belediyesi Çorba Evleri, bu açığı kapatarak insanlarımızın gururları kırılmadan ve kimseye minnet etmeden bir tabak sıcak çorba içebilmelerini sağlamıştır” dedi.