BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.408,36
HABER /  GÜNCEL

Çöp attığı yerde yüzüyor

Yaratıcı olmak işte tam da buna denir! Düşünün bir kere; bir çöp konteynırına çöp atmaktan başka aklınıza ne gelir?

Abone ol

İngiltere'de yaşayan Oliver Bishop-Young isimli gencin neler yaptığına bir göz atalım.

SANAT ÇÖP KONTEYNIRI İÇİN!

Bu İngiliz genç, dahiyane fikirlerini toplayıp bir çöp konteynırının içine boşaltmış. Öyle ki içinden yüzme havuzu mu dersiniz, yoksa iki sevgilinin rahatlıkla romantizm yaşayabileceği bir bahçe mi dersiniz, neler, neler çıkmamış ki? Konteynırın boş alanını çimlerle kaplayıp üzerine bir bank atan Young, bir başka konteynırın içini  ise suyla doldurarak bir oyun havuzuna dönüştürüyor. Sadece bunlarla da sınırlı değil bu yaratıcı fikirler. Kaykay yapmak için antreman mı gerekiyor? Yine çöp konteynırı bunun için en uygun mekan!

Peki ya oturma odasına ne demeli?Tam bir oda kıvamında döşenen konteynırın içine küçük ekran bir televizyon da yerleştirdi mi, değmeyin misafire gelenlerin keyfine! ALAN KÜÇÜK AMA FİKİR BÜYÜK

Sanatıyla bir anda büyük bir ilgi çeken 22 yaşındaki Oliver Bishop-Young, Londra'daki küçük bir kasabada yaşadığı için bazı malzemeleri bulmakta sıkıntı çektiğini, çöp konteynırlarının içini kaplamak için çoğu defa seyahate çıktığını söylüyor.

ÇÖP ATTIĞIN YER DEYİP GEÇME!

Çöp konteynırından masa tenisi, yüzme havuzu, oturma odası, park gibi mekanlar ve oyun alanları yaratan tasarımcı, işe yaramayan birçok malzemeden aslında işe yarar pek çok şey yapılabileceğini söylüyor.