BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,77
HABER /  GÜNCEL

Çölaşan Feyzioğlu'nun iki hedefini açıkladı

Yılmaz Özdil'in "Adam gibi adam kalmayı başaran adam" dediği Feyzioğlu'na Çölaşan fena yüklendi.

Abone ol

Yazar , Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu bilerek ya da bilmeyerek iktidarın gündemi değiştirme oyununa alet olmakla suçladı.

Balyoz ve Ergenekon davalarının yeniden yargılanmasının gündeme gelmesiyle birlikte ön plana çıkan Feyzioğlu, Emin Çölaşan'ın hedefindeydi.

ÖNCE CUMHURBAŞKANLIĞI OLMAZSA CHP BAŞKANLIĞI

si yazarı Çölaşan, "Bu tahminler son derece gerçekçi" diyerek Feyzioğlu'nun  Cumhurbaşkanı adayı olacağını, kazanamadığı takdirde uzun vadede CHP'nin başına geçmeyi hedeflediğini yazdı.

PARALARLA TÜRKİYE'Yİ GEZİYOR

Feyzioğlu'nun Türkiye gezilerine kafayı takan Çölaşan, Feyzioğlu'nun Türkiye gezilerine dikkat çekti.

(...)Başkanı olduğu Türkiye Barolar Birliği'nin kasalannda çok büyük, neredeyse sonsuz para var. Feyzioğlu bu paraları kullanıp Türkiye'nin dört bir yanını geziyor. Bugüne kadar 75 ilde toplantılar ve konferanslar düzenleyip kendini tanıttı. Türkiye'deki siyaset boşluğunu iyi sezen Hoca, şimdi bu fırsatı Türkiye Barolar Birliği'nin olanaklarıyla değerlendiriyor."

FEYZİOĞLU KONUYU DİKKATLERDEN DÜŞÜRDÜ

Tanıtım gezilerinin baroda hoş karşılanmadığını ileri sürdüğü yazısında Çölaşan, iktidarın elini rahatlatmakla suçladığı isme böyle yüklendi:

"Türkiye'nin gündeminde AKP döneminin hırsızlıkları, vurgunları var. Türkiye kaynıyor.
Feyzioğlu son girişimleriyle gündemi değiştirdi, konuyu dikkatlerden düşürdü.
Bunu belki bilerek, belki bilmeyerek yaptı ama iktidarın rezilliği ne yazık ki ikinci plana atılmış oldu.
AKP böylece rahatladı.
"Elbette, Balyoz ve Ergenekon sanıkları için yeni ve olumlu şeyler düşünürüz, çare buluruz" demeye başlayan iktidar, gündem değişsin diye topu Hoca'nın kucağına attı. Köşeye sıkışıp çaresiz kalınca belki de onu kullandı.
Bu konuda hiçbir olumlu gelişme olmayacağını, yeniden yargılama falan yapılmayacağını yaşadıkça göreceğiz.
Zamanlaması biraz erken bile olsa, Feyzioğlu'nun seçim yatırımı için kendi açısından olumlu girişimlerde bulunduğunu kabul etmek gerekir! Başarı dileklerimle!"