BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çok fena yağmur geliyor meteoroloji saat verdi

ANKARA, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere 24 il için meteorolojiden uyarı geldi. Son hava durumu tahminine göre bugün etkili yağışlar var. Kocaeli, Sakarya, Edirne, Bursa ve Balıkesir illerinde de hava durumu yağış gösterdi.

Abone ol

Meteorolojinin yaptığı son hava durumu değerlendirmesine göre Türkiye yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor. Bugün Marmara ve Ege bölgesinde başlayacak olan yağışlar gök gürültülü ve sağanak şeklinde olacak.

Cuma günü yağışlar Marmara ve Ege'ye ek olarak İç Anadolu bölgesini de kapsayacak. Cumartesi günü Karadeniz bölgesine yayılacak olan yağışlar Samsun, Trabzon, Ordu kesiminde etkili olacak. Yağışlar önümüzdeki hafta da sürecek görünüyor.

Yağmur beklenen 24 ilin  saat saat hava durumu raporu

BU 24 İL DİKKAT
Bugün için gök gürültülü sağanak yağış için uyarısı verilen 24 il şöyle: İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Manisa, Aydın, Muğla, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Düzce, Bolu, Karabük.

İSTANBUL 5 günlük hava durumu : Meteorolojinin yayınladığı son tahminlere göre İstanbul bugün yağmur altında olacak. Gök gürültülü sağanak yağışlar cuma günü de devam edecek. İstanbul'da yağmurla birlikte hava sıcaklığı az da olsa düşecek. İstanbul'un 5 günlük hava durumu tahmini şöyle:


ANKARA 5 günlük hava durumu tahmini : Ankara için yapılan son hava durumu tahmini bugün için uyarı veriyor. Gök gürültülü sağanak yağışlar bugün başlayacak ve cuma günü de Ankara'da etkili olmaya devam edecek. Ankara'nın 5 günlük hava durumu tahmini şöyle:


İZMİR 5 günlük hava durumu tahmini : İzmir için meteorolojinin yaptığı hava durumu tahminine göre yağışlar öğle saatlerinde başlayacak. Saat 13.00'dan sonra İzmir'de etkisini artıracak olan gök gürültülü sağanak yağışlar gece yarısına kadar devam edecek. 5 günlük İzmir hava durumu tahmini şöyle:


8 Haziran perşembe gününün haritalı hava durumu tahmini de ağıdaki gibi:

9 Haziran cuma günü haritalı hava durumu tahmini :