BIST 10.070
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.434,69
HABER /  EKONOMİ

Çocuklarınıza ve kendinize bir iyilik yapın!

23 Nisan'da çocuklarınızla hem bayramı kutlamak hem de kendinizi şımartmak istermisiniz?Sorumuza yanıtınız 'evet' ise size iyi bir teklifimiz var.

Abone ol

İstanbul'a 2,5, Ankara'ya 1,5 saat mesafedeki Bolu'nun Karacasu beldesinde 150 dönümlük bir meşe ormanının içinde açılan 5 yıldızlı otel 'Gazelle Resort&SPA' size unutulmaz bir hafta sonu yaşanmak istiyor.

ÖNCELİKLE SPA...

Klasik İsveç masajından Ayurvedaya, Türk hamamından Rus saunaya, kum terapisinden macera duşuna, Thai masajından bio saunaya, Bali masajından saman terapisine, aromaterapiden gül saunaya misafirlerin aklına gelebilecek her çeşit terapi 5 bin metrekarelik SPA bölümünde mevcut. Ormanda kuş ve yaprak seslerini dinleyerek masajını yaptırmak isteyen misafirler için de orman içindeki özel masaj kabinlerinde hizmet veriliyor.

ÇOCUKLARA ÖNCELİK

Siz tüm bu aktivitelerle stresten ve şehir yaşamının koşuşturmasından kurtulurken çocuklarınız için de otelde son derece ilginç aktiviteler mevcut.. Çocuk havuzu oyunları, tohum ekip sulayabilecekleri bir çocuk tarlası, taş boyama, bahçede hazine avları...

0-12 YAŞ ARASI ÇOCUKLARINIZIN ÜCRETSİZ FAYDALANABİLECEĞİ GAZELLE RESORT&SPA HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ VE KAMPANYALI FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN