BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,66
ALTIN 2.524,27
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kemal Kılıçdaroğlu'nun çektiği fotoğraf

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ermeni cemaatinin hazırladığı tiyatro oyununu izledi. Galada ise bakın kimlerin fotoğrafını çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER- Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki Nar Taneleri tiyatro oyunu ilginç isimleri biraraya getirdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Türk Ermenileri Patrik Vekili Aram Ateşyan da oyunu izleyenler arasındaydı.

Kılıçdaroğlu oyundan sonra verilen kokteylde ise eline aldığı fotoğraf makinası ile ilgi odağı oldu. CHP lideri, karşısında oturan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile fotoğrafın usta ismi Ara Güler'in fotoğraflarını çekti.

DOSTLUK OYUNU

Bakırköy Belediyesi ve Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği katkılarıyla hazırlanan ve Nar Taneleri isimli 2 perdelik oyun Aram Gostanyan'ın özgün hikayesinden yola çıkarak yazıldı. Hagop Ari Güleç'in yazdığı, Aytekin Özen'in oyunlaştırıp-yönettiği Nar Taneleri oyununda; özünde dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin, tüm farklı inançların, değişik kültürlerin yan yana, dostluk-kardeşlik içinde yaşanabileceğinin önemli ipuçlarını sunuyor .

TÜRKİYE MOZAĞİ BİRARADAYDI

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği Başkanı Arev Cebeci'nin ev sahipliğinde gerçekleşen galaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Türkiye Ermenileri Patrik Vekili Aram Ateşyan, CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin, Bihlun Tamayligil, Aydın Ayayadın, Mevlüt Aslanoğlu, Süleyman Çelebi, Osman Faruk Laloğlu, Sezgin Tanrıkulu, Bakırköy Kaymakamı Yakup Vatan, ünlü tiyatro sanatçıları Müşfik Kenter, Üstün Asutay, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, fotoğraf sanatçısı Ara Güler de katıldı.

Oyunun ardından sahneye davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kısa bir açıklama yaparak, "Tamamı amatör sanatçılardan kurulu olduğunu öğrendiğim tiyatromuzun muhteşem performansından sonra bize çıkıp fazla bir şey söylemek düşmez. Onlar birer nar tanesi. Ben de emeği geçen başta Bakırköy Belediye Başkanımız Ateş Ünal Erzen, Dernek Başkanı Arev Cebeci olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.