BIST 10.004
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.428,50
HABER /  GÜNCEL

Çocuklarını önce öldürmüş, sonra yakmış!

Almanya'nın Dortmund kentinde dün sabah saat 05:00 sırlarında Tüfekçi ailesinin Fichte caddesinde bulunan evinde çıkan yangında hayatlarını kaybeden Mustafa (4), Zilan (12) ve Mehmet (10) adlı çocukların yangın öncesi şiddete kurban gittikleri bildirildi.

Abone ol

Dortmund eyalet savcılığı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ortak yazılı açıklamada, dün akşam geç saatlere kadar süren otopsi çalışmalarının sonuçlandığı, yangın sırasında hayatlarını kaybeden Mustafa ve Zilan'ın yangın öncesinde şiddete kurban gittiği kaydedildi. Açıklamada yangın çıkmadan önce çocukların hayatlarını kaybettiği ifade edildi.

Dün yapılan açıklamada, savcılık, otopsi yapılan 10 yaşındaki Mehmet'in yangından değil, şiddete maruz kalarak öldüğünün belirlendiğini açıklamıştı.

Dortmund'da dün sabah erken saatlerinde çıkan yangında hayatlarını kaybeden üç çocuğun babası Muharrem Tüfekçi'nin bundan önce aynı binanın son katında oturduğu, burada da geçen şubat ayının sonunda bir yangın çıktığı, yangını çocukların ateşle oynarken çıkardıkları sonucuna varıldığı açıklanmıştı.

HAYAT ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Almanya'nın Dortmund kentinde dün sabah saat 05:00 sırlarında Tüfekçi ailesinin Fichte caddesinde bulunan evinde çıkan yangında hayatlarını kaybeden Mustafa (4), Zilan (12) ve Mehmet (10) adlı çocukları öldürdüğü şüphesiyle baba Muharrem Tüfekçi'nin birlikte yaşadığı haya arkadaşının gözaltına alındığı bildirildi.

Alman Haber Ajansı (DPA) kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Muharrem Tüfekçi'nin birlikte yaşadığı ve Bulgaristan vatandaşı olduğu tahmin edilen hayat arkadaşından şüphelendiği ve bu nedenle gözaltına alındığı kaydedildi.

Muharrem Tüfekçi'ni birlşkte yaşadığı hayat arkadaşının bugün hakim önüne çıkarılması bekleniliyor.