BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,82
ALTIN 2.402,30
HABER /  GÜNCEL

Çocuklarını kaybeden aileye yardım eli

Yangında iki çocuğunu kaybeden aileye yardım eli uzandı

Abone ol
Afyonkarahisar merkeze bağlı Sülümenli beldesindeki evinde çıkan yangın sonucunda 2 çocuğunu kaybeden Çelik ailesine yardım eli uzandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan sorumlu Vali Yardımcısı Ali Şanlıer öncülüğünde oluşturulan bir heyet, İsmail Çelik ve ailesini geçici olarak kaldıkları evde ziyaret etti. Devlet olarak acıları sarmaya ve zorlukları aşmaya geldiklerini dile getiren Şanlıer, çocuklarını çıkan yangında kaybeden Çelik ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Şanlıer, konutun tamamlanmasının ardından evde kullanılacak mobilya ve beyaz eşyaların da temin edileceğini söyledi.

Ziyaret sırasında, Çelik ailesinin ihtiyaçları ve sıkıntıları tespit edildi. Aileye geçici olarak götürülen gıda ve temizlik maddeleri teslim edildi. Yangın sonucu kullanılamaz hale gelen evin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yeniden yapılması için çalışmaların başladığı bildirildi.

Aileye, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından gerekli yardımların yapılacağı belirtildi.