BIST 9.440
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,98
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın 30. bölüm fragmanı son bölüm yıktı geçti

Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 4 Mart Pazar günü erkana gelecek Çocuklar Duymasın dizisinin 30. yeni bölümünde neler olacak? Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin pazar akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşen dizisi Çocuklar Duymasın, son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden Çocuklar Duymasın dizisi 30. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Tutku, intikam planı için harekete geçiyor! Havuç, bu planın içerisine dahil oluyor.

Haluk'un gerçekleri öğrenerek Tutku'yu kovması bir son değil, daha büyük intikamlar için başlangıç olacaktır. Tutku, hastalıklı şekilde Haluk'un peşini bırakmak istemez. İmaj değişimiyle yeni planını harekete geçirecektir. Bu kötü plan içerisine de Haluk'un oğlu Havuç'u dahil eder.

Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişkilerinde verdikler bu büyük sınav sonrası derin bir nefes alırlar. Ailelerinin üzerindeki kara bulutları dağıtmaya çalışan Haluk ile Meltem'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Zira Haluk ile Meltem'e sürpriz yapan kişi oğulları Havuç'tur.

Çocuklar Duymasın yeni Havuç'u Mehmet Baran Erdoğan ilk kez...

 ÇOCUKLAR DUYMASIN 30. BÖLÜM FRAGMANI