BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çocuk eczaneye böyle girdi

Adana’nın Kozan ilçesinde babasının eczaneye girmesini fırsat bilen çocuk otomobili çalıştırınca başka bir eczaneye böyle girdi. <br/>Edinil...

Abone ol

Adana’nın Kozan ilçesinde babasının eczaneye girmesini fırsat bilen çocuk otomobili çalıştırınca başka bir eczaneye böyle girdi.
Edinilen bilgiye göre, Neşet Durmuş (40) çocuğunun hasta olması nedeniyle ilaç almak için 01 D 9911 plakalı otomobili ile Karacaoğlan Mahallesi Hastane Kavşağı’nda bulunan nöbetçi eczaneye geldi. Otomobilini yol kenarına park eden ve kontağını üzerinde bırakan Durmuş ilaç almak üzere eczaneye gitti. Bu sırada otomobilde bulunan Neşet Durmuş’un 9 yaşındaki oğlu C.D. otomobilin direksiyonuna geçerek otomobili çalıştırdı. Fren yerine gaza basan çocuğun hakimiyetindeki otomobil cadde üzerinde bulunan bir eczaneye girdi. Kaza sonrası çevreden geçen vatandaşlar ve otomobil sahibi Neşet Durmuş kaza yerine gelerek polise haber verdiler. Kazada C.D. yara almazken, kaza anı işyerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay yerine gelen iş yeri sahibi Kuddusi Çalatlı’nın kazaya sebep olan çocuk ve babasından şikayetçi olmadığı öğrenildi.
(İHA)