BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Çocuğunuz hem spor yapsın hem de özgüveni gelişsin

Fenerbahçe Spor Okulu, Hayata Doğru Okulları’nın “EN” çocuklarını spor dünyasına kazandırıyor.

Abone ol

Bu iş birliğiyle üç branşta yeni sporcular keşfetmenin yanı sıra alanlarında en iyi olmalarını sağlamak da amaçlanıyor.

Eğitim dünyasının yenilikçi yaklaşımlarıyla fark yaratan kurumu Hayata Doğru Okulları, spor dünyasının başarılı ismi Fenerbahçe Spor Okulları ile dünya çapında sporcu yetiştirmek için önemli bir iş birliği yaptı.

Yüzme, jimnastik ve masa tenisi branşlarında sporcu yetiştirecek olan Hayata Doğru Okulları ve Fenerbahçe Spor Okulları, küçük yaşlardan itibaren çocukların sporla büyümelerini, alanlarında dünya çapında başarılı birer sporcu olmalarını hedefliyor.

Fenerbahçe Spor Okulu ile Helen Doron Anaokulları'nın devamı olan Hayata Doğru Okulları, “EN” Çocuklar Projesi kapsamında başarıyı pozitif psikoloji kullanarak yükseltmeyi ve çocukların özgüvenlerini geliştirmeyi amaç ediniyor.

Sadece akademik başarının yetersiz olduğunu belirten Hayata Doğru Okulları Genel Müdürü Gülbin Bilgen Baltacıoğlu, hayat başarısının bireyin tüm hayatını biçimlendiren bir etken olduğunu ifade etti. Baltacıoğlu, “Her çocuk başarabilir inancıyla çıktığımız eğitim yolunda, Fenerbahçe Spor Okulları’nın spora kattığı değer ile akademik ve hayat başarısı yüksek, özgüvene sahip donanımlı bireyler yetişecektir. Bir ebeveyn olarak çocuğunuza yapabileceğiniz en büyük iyilik, onun tüm hayatı boyunca gururla taşıyabileceği, disiplin ve kararlılıkla yürütebileceği bir sporu hayatına katmak ve sporcu kimliğine sahip olmasını sağlamaktır dedi.