BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  EKONOMİ

Club Total Kart ile bakteriden korun

Total'den 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde " Sandy Magic Clean Antibakteriyel Jel " hediye…

Abone ol

TOTAL akaryakıt istasyonlarından, 11 Ocak-28 Şubat tarihleri arası Club TOTAL kart ile tek seferde yapacağınız 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde " Sandy Magic Clean Antibakteriyel Jel " hediye…

TOTAL, 2010 yılını yeni bir kampanyayla karşılıyor. Hijyen konusunun hassas olduğu bu dönemde, her zaman elinizin altında bulundurabileceğiniz , TOTAL’ın hediyesi antibakteriyel jel ile susuz ortamlarda bile, kendinizi ve çevrenizdekileri evinizde, okulda, arabada ve işyerinde bakterilerden rahatça koruyabilirsiniz.

TOTAL, akaryakıt istasyonlarından Club TOTAL kart ile tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt veya toplamda 75 TL’lik otogaz alışverişi yapan müşterilerine "Sandy Magic Clean Antibakteriyel Jel” hediye ediyor.

Club TOTAL kart sahiplerinin üç defa yararlanabileceği kampanyanın sunduğu antibakteriel jel ile salgınlardan, kapalı mekanlarda bulunduğunuzda ve tokalaşma sonrasında kendinizi güvende hissedebilirsiniz. TOTAL’ın hediyesi olan Jel 100 ml’lik boyutuyla çantanızda kolaylıkla taşıyabilir, arabanızda ve evinizde iç rahatlığıyla kullanabilirsiniz.