BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cinsellik merakı başlarını yaktı!

Adana'da cinsel ilişkiye girdikleri küçük yaştaki kızlardan şantajla para alan 9 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Ailelerinden habersiz 6 aydan beri evden çaldıkları parayı şantajcılara veren 13 yaşındaki C.Y. ile kız kardeşi 12 yaşındaki A.Y., "Cinselliği merak etmiştik, sonu kötü oldu" dediği öğrenildi.

Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan C.Y. ile kız kardeşi A.Y.'nin ailesi, mutfak masrafı için ayrılan paranın yerinde olmadığını fark edince kızlarından bu konuda bilgileri olup olmadığını sordu. Ailelerin baskı yaptığı 2 kardeş, aynı mahalleden tanıştıkları A.B. (18), U.Ç. (19), S.S. (18), R.Y. (27), Ö.A. (18), T.G. (21), İ.B. (18), S.T. (17) ve Ö.G.'nin (17) kendileriyle ilişkiye girdiklerini ve "Ailenize anlatırız, rezil olursunuz" tehdidinde bulunarak 7 aydan beri para istediklerini bu yüzden de evden çaldıklarını paraları onlara verdiklerini anlattı. Aile, ilköğretim okulu öğrencisi olan kızlarının verdiği bilgi üzerine söz konusu gençlerden şikayetçi oldu.

KENDİ İSTEKLERİYLE BERABER OLDULAR

Ailenin şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmada, şüphelilerin aynı mahallede oturan N.I. ile de ilişkiye girdikleri ve zorla para aldıklarını belirledi. Çocuk Şube Müdürlüğü ile Ahlak Bürosu ekiplerince yapılan çalışmada, A.B., U.Ç., S.S., R.Y., Ö.A., T.G., İ.B., S.T. ve Ö.G. yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüphleiler, "Zaman zaman parkta bir araya gelip sohbet ediyorduk. Cinselliği merak ettiklerini söyleyip bizimle kendi istekleriyle birlikte oldular. Kimseyi ilişkiye zorlamadık" diye ifade vererek tecavüz ve şantaj iddiasını kabul etmedi. 2 kardeşin de olayla ilgili verdikleri ifadelerinde, "Cinselliği merak etmiştik, sonu kötü oldu" dediği öğrenildi.

Şüphelier, Asayiş Şubesi'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

SOYGUN YAPTI ADAM OLDU!

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

 

Adana'da, bir akaryakıt istasyonundaki markette kasiyer kızın boğazına bıçak dayayıp kasadaki parayı isteyen 15 yaşındaki S.B.'nin, ailesine tepki için soygun yapmaya kalkıştığı ortaya çıktı. 15 yaşındaki genç, "Bana sürekli 'Sen adam olmazsın' diyen anneme adam olduğumu göstermek istedim" dedi.

Markete giren pompacının, üzerine atlayarak etkisiz hale getirdiği genç hakkında 'nitelikli yağmaya teşebbüs'ten 10 ile 15 yıl arasında hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
Olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. 8 Kasım günü petrol istasyonundaki markete gelen S.B., dolapta bulunan meyve sularıyla ilgili soru sorma bahanesiyle 23 yaşındaki kasiyer Tuğba Avşaroğlu'nu yanına çağırdı, sonra da Avşaroğlu'nun boğazına bıçak dayayıp diğer kasiyer Goncagül Köylü'den kasadaki parayı istedi.

15 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

S.B. boğazına bıçak dayadığı kasiyer kızın kulağına da "Sana hiçbir şey yapmayacağım" diye fısıldadı. Kasiyer Goncagül Köylü'nün "Dışarıdan birini çağırıp anahtar alayım" demesi üzerine S.B., telefonla çağırmasını söyledi.

Olayı fark eden müşterilerden birinin çalışanlara haber vermesi üzerine pompacılardan Cengiz Çelik markete girdi. Çelik, "Paraya ihtiyacım var" diyen S.B.'ye, "Sen gel dışarı, kızı rahat bırak. Çok korkuyor" dedi. Çelik, bir anlık dalgınlığından yararlandığı S.B'nin üzerine atladı. Polise teslim edilen S.B. tutuklandı.

Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili olarak iddianame hazırladı. Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ne düşen iddianamede, S.B. hakkında 'nitelikli yağmaya teşebbüs' suçundan 10 ile 15 yıl arasında hapis cezası istendi. S.B. ifadesinde, "Annem bana sürekli 'Sen adam olmazsın' diyordu. Ona adam olduğumu göstermek istedim" dedi. Şüphelinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

BÖYLE HIRSIZLIK OLAYI GÖRÜLMEDİ...

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Bursa'da 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Naz Çetin, şifresinin kırılarak, 4 yıldan bu yana internet üzerinden oynadığı starateji oyununda oluşturduğu 3 karakterin üzerindeki donanımların çalındığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Jandarma Bilişim Şuçlar Şubesi ekipleri, IP adresi tespit edilerek Çetin'in oyun şifresini kıran kişilerin kim olduğunu belirlemeye çalışılıyor.

Merkez Yıldırım İlçesi'nde oturan Naz Çetin, internet üzerinden 4 yıldan bu yana oynadığı 'Metin 2' adlı starateji oyununda kendisine, 'Lara croft', 'Mitix' ve 'Cekuud' karakterleri oluşturdu. Naz Çetin, bu karakterlerle oyunun 9'uncu seviyesine kadar yükseldi. Çetin, tüm kullanıcıların karakterine donanım olarak eklemek çaba sarf ettikleri 'çelik zırh, çift el, dolunay kılıcı, vücut yansıtma, cennet gözü kolye, bıçak, sersemletme, altın bilezik, delici ve büyü savunma'ya sahip oldu.

Naz Çetin, geçen hafta oyununu açtığında karakterinin üzerinde bulunan bu donanımların, oyununun şifresi kırılarak kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındığını gördü. Sinir krizi geçirip bayılan Naz Çetin'i, aynı oyunu oynayan eşi Ümit Çetin uyandırıp teselli etti.

Naz Çetin, Cumhuriyet Savcılığı'na giderek karakterlerinin üzerinde bulunan, yasak olmasına rağmen internet üzerinden satılan ve fanatikleri tarafından 6 bin TL'ye kadanr paralar verilip alınan donanımları çalan kişinin bulunması için başvurdu. Jandarma Bilişim Şuçlar Şubesi, tarafından incelemeye alınan bilgisayar üzerinden IP adresi tespit edilerek hırsızın kim olduğu belirlenmeye çalışılıyor.

KARNI BURNUNDA YAKALANDI

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

[PAGE]

Denizli'de, polisin hırsızlık şebekesine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan, aralarında 8 aylık hamile N.I.'nın (24) da bulunduğu 7 kişiden 6'sı tutuklandı.

Denizli'de son günlerde çok sayıda eve girilip hırsızlık yapılması üzerine polis çalışma başlattı. Hırsızlıkların meydana geldiği mahallelerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, 7 kişilik bir şebekenin izine rastladı. Evlerde yapılan parmak izi çalışmasında da daha önce poliste kaydı bulunan şebeke üyelerini tespit eden polis, yaptığı takiple, hırsızlık suçuna karıştığı ileri sürülen 7 kişinin adreslerini belirledi. Operasyon düzenleyen polis, aralarında 8 aylık hamile N.I.'nın da bulunduğu şebeke üyelerini gözaltına aldı.

Emniyet'teki işlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edilen şüphelilerden 2 yıllık evli N.I., M.L. (19), A.K. (19), Z.S. (30) H.G. (40) ve İ.E. (17), çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, A.S. (33) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.