BIST 10.236
DOLAR 32,19
EURO 35,07
ALTIN 2.459,69
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'nin burnundan fitil fitil getirecek

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin belediye başkanlarına Ak Parti'ye geçmeleri için iktidar imkânları kullanılarak 'akıl çeldiren tekliflerde' bulunulduğunu açıkladı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin belediye başkanlarına Ak Parti'ye geçmeleri için iktidar imkânları kullanılarak 'akıl çeldiren tekliflerde' bulunulduğunu açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin belediye başkanlarına Ak Parti'ye geçmeleri için iktidar imkanları kullanılarak "akıl çeldiren tekliflerde" bulunulduğunu açıkladı.
MHP'li Belediye Başkanları toplantısı, dün Antalya'daki Sueno Oteli'nde başladı. 400 dolayında belediye başkanının katıldığı toplantıda, 2009'daki yerel seçimde MHP'den seçilen bazı belediye başkanlarının daha sonra Ak Parti'ye geçmeleri konusu üzerinde özellikle duruldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Bahçeli, iktidara sert eleştiriler yöneletti. Bahçeli, şunları söyledi:

"AKP hükümetinin baskıları bizleri yıldıramayacaktır. AKP müfettişlerinin tacizleri ve alçakça tertipleri yolumuzdan döndüremeyecektir. İmzasız şikâyet mektuplarıyla suç oluşturmak bizim yürüyüşümüzü bozamayacaktır. Eğer Başbakan ve hükümeti; hırsızları, uğursuzları, ihale tacirlerini, belediye kaynaklarını yağma edenleri merak ediyorsa çevrelerine ve birbirilerinin yüzlerine bakmaları yeterli olacaktır. Orada, yolsuzluk batağına saplanmış AKP'li belediyeleri göreceklerdir. Kirli ellerinizi, küstah emellerinizi belediyelerimizden çekin ve haddinizi bilin. Şunu da unutmayın ki; Milliyetçi Hareket bugüne kadar yapılanları nasıl unutmayıp not ettiyse bundan sonra da aynı şekilde davranacaktır. Şüphe etmeyiniz ki, AKP'den yapılanların hesabını misliyle soracağız ve burunlardan fitil fitil getireceğiz.

BİZDE SADAKAT ESASTIR

Bizim birlikteliğimizde sadakat, vefa ve karşılıklı saygı esastır ve bunun dışında bir yol düşünmek de doğru değildir. Bu itibarla partimizin ilkeleri, milli ve manevi konulardaki hassasiyeti ve kutlu mazisi elbette tüm dava arkadaşlarım tarafından taşınmakta ve sahiplenilmektedir. 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' kabulü buna dayalıdır. Hiçbir menfaat ağı, hiçbir dünyevi nimet ve hiçbir günübirlik imkan bizim ülkülerimizin, özlemlerimizin, vatan ve millet sevdamızın önüne geçemez ve bundan sonra da Allah'ın izniyle geçemeyecektir. İktidarın tazyiklerine dayanamayarak ya da akıl çeldirmek amacıyla teklif ettiği dönemsel ve kısa süreli kolaylıklara aldanarak aramızdan ayrılan, partimizden istifa yoluyla bizimle yollarını ayıran belediye başkanları için bunları söylemem söz konusu değildir. Ancak biz buradaki aziz dava arkadaşlarımla, inşallah sonuna kadar birlikte yürüyeceğiz ve pusuda bekleyerek Milliyetçi Hareket'i mağlup etmek isteyen ganimet avcısı zavallılara asla aradıkları ortamı vermeyeceğiz."