BIST 10.250
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.408,82
HABER /  GÜNCEL

Cinsel organı metal halkaya sıkıştı

Karaman'da 34 yaşındaki F.K.'nin penisi metal halkaya sıkıştı. Hastaneye başvuran F.K.'nın penisi, operasyonla metal halka kesilerek kurtarıldı.

Abone ol

Karaman'da 34 yaşındaki F.K.'nin penisi metal halkaya sıkıştı. Hastaneye başvuran F.K.'nın penisi, operasyonla metal halka kesilerek kurtarıldı.

Bekar olduğu belirtilen F.K. pazar günü evinde iddiaya göre mastürbasyon yaparken penisi metal halkaya sıkıştı. Acı içinde kıvranan F.K.'nın yardım istediği arkadaşları onu hastaneye getirdi. Üroloji uzmanı tarafından yapılan operasyonla metal halka kesildi ve F.K.'nin yaralanan penisi tedavi edildi. F.K., bir gün sora taburcu edildi ve hastaneden ayrıldı.

ÜSKÜDAR BU CİNAYETİ KONUŞUYOR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Üsküdar'da iki kızıyla birlikte yaşayan Şükrü Özcan (69) evinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Korkunç olay, Valide-i Atik Mahallesi Kartalbaba Caddesi 16 numarada bulunan Ekşioğlu Apartmanı'nda dün 16.30 sıralarında yaşandı. Babasının, memleketleri Karasu'ya gideceğini öğrenen Faruk Özcan, eve geldiği sırada kapının açık olduğunu fark etti. İçeri giren Özcan, babası Şükrü Özcan'ın (69) dairenin salonunda kanlar içinde yattığını gördü. Hemen 112 Acil Servis'i arayarak sağlık ekibi isteyen Özcan, daha sonra da polise haber verdi.

İhbar üzerine kısa süre içinde caddeye iki ambulans geldi. Ambulanslardaki sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi.Olay yerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri gönderildi. Cadde üzerinde çok sayıda kişinin bilgisine başvurulurken, güvenlik kamerası görüntüleri de arandı. Üsküdar Cumhuriyet Savcısı ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Özcan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayeti hırsızlık amacıyla eve giren kişilerin işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Ancak, kapıda zorlama izinin olmadığı, evin dağıtılmadığı anlaşılınca, deneyimli dedektifler soruşturmayı derinleştirdi.

OĞLU İLE KIZLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Almanya'dan emekli olarak Türkiye'ye yerleşen Şükrü Özcan'ın öldürüldüğü haberi çevre sakinlerini yasa boğdu. Cadde üzerinde bulunan camide cemaate Kur'an okuma eğitimi de veren Özcan'ın oğlu ile iki kızı da, babalarının ölüm haberiyle yıkıldı. Bu akşam 17.00'da memleketi Karasu'ya gitmek için otobüs bileti alan Şükrü Özcan'ın, öğle namazının ardından cami cemaatiyle helalleştiği öğrenildi. Özcan'ın arkadaşı Cahit Köleoğlu, "Memleketine gideceğini söyledi. 'Bana hakkınızı helal edin' diyerek herkesle helalleşti. Geçen yıl Karasu İlçesi'ne bağlı Hocaali'deki evine ziyaretine gitmiştim. Orada mezar yerini de göstermişti. Sanırım ailesi orada cenazeyi toprağa verir" diye konuştu. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

AŞIRI HIZ YİNE CAN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Adana'da ters yönde giden bir otomobil aşırı hız sonucu virajı alamayarak 5 metreden Seyhan Baraj Gölü'ne uçtu.

 Kazada araç sürücüsü kurtulurken yanında bulunan kuzeni boğularak yaşamını yitirdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarında meydana geldi. Adana Yelken Kulübü mevkiinde ters yöne giren Yusuf Altundal yönetimindeki plakası henüz belirlenemeyen otomobil, aşırı hız sonucu önce toprak duvara çarptı ardından 15 metre yüksekliğindeki uçurumdan Seyhan Baraj Gölü'ne uçtu.

Kazayı gören yelken kulübündeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirerek, teknelerle yardıma gitti. Kazanın etkisiyle araçtan fırlayan sürücü vatandaşların yardımıyla tekneyle sahile çıkarıldı.

Olay yerine ulaşan Büyükşehir Belediyesi Cankur Ekipleri ve sualtı polisleri, araçta bulunan sürücünün amcasının oğlu olduğu öğrenilen Şehmuz Altundal'ı çıkardı. Polis botuyla yelken kulübünün iskelesine çıkarılan Altundal'a 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Altundal'ı hayata döndürmek için yaklaşık 15 dakika kalp masajı yapan sağlık ekibi, son bir umutla Altundal'ı Seyhan Uygulama Hastanesine götürdü. Şehmuz Altundal, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Bu arada kazayı duyarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirirken, bir yakını da ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Suya batan otomobil uzun uğraşlar sonucu sudan çıkarılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KADIN ARKADAŞINA CİNSEL İÇERİKLİ MESAJ YOLLAYINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ADANA'da telefonlarına çıkmayan kadın arkadaşına cinsel içerikli mesajlar çektiği iddia edilen 36 yaşındaki B.T. adlı kadın, 'cinsel taciz' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

2008'de meydana gelen olayda, B.T. daha önce bir işyerinde birlikte çalıştığı aynı yaştaki S.E.'nin telefonlarına çıkmamasına sinirlenince, "Aç lan telefonu, beni sinirlendirme. Seni dudaklarından öpeyim, senle bu gece sarılıp yatacağız. Ah çok tatlısın kısrağım, benim sevgilim, hayallerimin kadınısın" şeklinde mesajlar attı. Bu mesajları ilk başta önemsemeyen S.E., B.T.'nin, erkek kardeşi S.E.'yi tehdit edip, otomobiline zarar vermesi üzerine şikayetçi oldu. Gözaltına alınan B.T. hakkında 'cinsel taciz ve tehdit' suçlarından dava açıldı.

Adana 11'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan B.T., suçlamayı kabul etmedi. S.E. ile geçmişe dayalı arkadaşlıkları bulunduğunu belirten B.T., "Sebebini bilmediğim bir şekilde benimle görüşmemeye, telefonlarıma çıkmamaya başladı. Kendisi ile bu hususta konuşmak istedim. Bunun için de evlerinin yanına gittim. Ama tanımadığım 5-6 kişi bana saldırdı. Ben de öfkeyle aradaki bir araca taş attım. Sonra da yine öfkeyle söz konusu mesajları çektim. Suç işleme kastıyla yapmadım. Karşı tarafı kızdırmak için yaptım" dedi.

Sanıkla daha önce aynı işyerinde çalışmaları nedeniyle tanıştıklarını, tanıştıktan sonra da sürekli kendisini arayıp rahatsız ettiğini belirten S.E. de, "Görüşmek istemediğim zamanlar da tehditlerde bulundu. Olay günü de çok sayıda mesaj çekti. Kardeşimin otomobiline zarar verdi. Zararımız giderilmediği gibi özür de dilemediği için kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.

Mahkeme, sanık B.T.'yi, 'cinsel taciz' ile tehdit' suçlarından 10'ar ay hapis cezasına çarptırdı. Sanığın cezası, sabıkası olmaması nedeniyle ertelendi.

5 YAŞINDAKİ KAYIP KIZIN CESEDİ BULUNDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]GAZİANTEP'te geçen pazar günü gittiği düğünde kaybolan ve ailesi tarafından kentin her tarafında aranan 5 yaşındaki Fatma Demir, dün gece evlerinin karşı sokağında boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

Aydınlar Mahallesi 12 Nolu Sokak'ta 15 Mayıs'ta düzenlenen akrabalarının düğün töreninde, arkadaşları ile oynarken ortadan kaybolan Fatma Demir, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Küçük kızın bir simit fırınında işçilik yapan babası 32 yaşındaki Zekeriya Demir ve annesi 29 yaşındaki Emine Demir kızlarının kaybolması üzerine polise haber verdikten sonra bastırdıkları broşürleri de kentin değişik bölgelerine asarak vatandaşlardan yardım istedi.

Demir Ailesi, 2 çocuklarından biri olan kızları Fatma'nın sağlıklı bir şekilde bulunmasını umut ederken, küçük kız dün gece saat 24.00 sıralarında evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıktaki karşı sokağının kenarında öldürülmüş olarak bulundu. Boğularak öldürülmüş olabileceği üzerinde durulan Fatma Demir'in cesedini gören ailesi ve yakınları, sinir krizleri geçirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken üzerinde kaybolduğu gün giydiği kıyafetleri bulunan küçük kızın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi içini Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, küçük kızı kaçıran ve öldürerek sokak ortasına atan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı, vücudunda herhangi bir darp ve yara izi olup olmadığı yapılacak otopsi ile belirleneceği bildirildi.

MAHALLE SAKİNLERİ TEDİRGİN

Olayı duyan Fatma Demir'in yakınları eve akın ederken, anne Emine ile baba Zekeriya Demir yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Küçük kızın 3 yaşındaki kardeşi Mahmut ise olan bitenden habersiz bir otomobilin üzerinde oturarak ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bu arada olayın ardından mahalle sakinleri Fatma Demir'i kaçırdıktan sonra öldürüp sokağa bırakan kişi ya da kişilerin bir an önce bulunmasını isteyerek, "Bunu yapanlar insan olamaz. Ne istediler küçücük kızdan. Bu caniler bir an önce yakalansın ve en ağır ceza verilsin. Hepimizin çocuğu var ve bir daha kimsenin başına gelmesin" diye konuştu.

POLİS EVLERİ ARAYACAĞIM DEYİNCE BULUNDU

Kayıp Fatma Demir'in bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatan Cinayet Bürosu ekipleri, dün akşam saatlerinde mahalle içindeki mezarlıkta arama yaptıktan sonra ailenin oturduğu sokaktaki tüm evleri tek tek arayacağını bildirdi.

Polislerin 'Çocuk bulundu bulundu, bulunmaz ise tüm evleri tek tek arayacağız' diyerek mahalleden ayrılmasından yarım saat sonra cesedin sokağa atıldığı ortaya çıktı.

TECAVÜZ BULGUSU VAR

Yapılan ön incelemede vücudunda tecavüz bulgusu saptanan küçük kızın katilinin mahallede evlerin aranacağından korkup cesedi sokağa attığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Şüphelinin cesedi evden çıkartıp, başka bir noktaya atmayı veya toprağa gömmeyi planladığı, ancak buna fırsat bulamadığı değerlendirilirken, cesedin bulunduğu sokakta oturanlar da mercek altına alındı.

Vücudunda tecavüz bulgusu bulunan küçük kıza, tecavüz edilip edilmediği ise Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopside kesinlik kazanacak.