BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.433,01
HABER /  GÜNCEL

Cinli evde şimdi de eşyalar yürüyor

Evleri sürekli yanan Siirtli aile medyaya haber olunca medyumlar akbaba gibi başlarına üşüştü. O evde 2 gündür yangın çıkmadı ama şimdi de eşyalar hareket ediyor.

Abone ol

Siirt'te evlerinde çıkan 300'den fazla yangınla gündemden düşmeyen aile, şimdi de medyumlarla baş etmeye çalışıyor.

Siirt'te evlerinde 4 ayda 300'den fazla yangın çıkan Toprak ailesini, her gün açılan telefonlar ve evlerine gelen medyumlar rahatsız etmeye başladı.

ŞİMDİ DE EŞYALAR HAREKET EDİYOR

"Evimizde 2 gündür yanan bir şey yok, ama cisimler yer değiştiriyor" diyen Zeki Toprak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

-"Örneğin en son sabunlar su bidonunda bulundu. Ümidimiz bu yangınların artık tamamı ile peşimizi bırakmasıdır.

BAŞLARINA MEDYUMLAR ÜŞÜŞTÜ

Ama şimdi televizyonlardan durumumuzu öğrenen medyumlarla baş edemiyoruz. Her gün değişik kişilerden telefonlar geliyor. Kimisi bu gün evinizde yangın çıkacak, kimisi eviniz bu gün yanacak diye bizi arıyor. Hatta biri daha da öteye giderek evimize zorla girip bizi sorgulamaya kalkıştı"

KİRLİLİKTEN OLUYOR İDDİASI

Toprak, kendileri hakkında birçok asılsız haber yapıldığını, haberlerin kendilerini rencide edecek düzeye vardığını, bunlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan, Siirt Valisi Ahmet Aydın, yangınların sebebini bilimsel olarak çözdüğünü iddia eden bir öğretim üyesinin olayı kirliliğe bağlamasının yanlış olduğunu söylerek, "Bu vatandaşımızın evini zaman zaman ziyaret ettim. Gördüğüm kadarı ile temiz bir ailedir'' dedi.