BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Cinayet zanlısı polise müebbet hapis şoku!

ANKARA'da arkadaşını öldüren polis hakkında mütalaasını açıklayan savcı, sanığın kasten öldürme suçundan iki kez müebbet hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Abone ol

ANKARA 9. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık polis memuru Altan Yılmaz ile öldürülen Tuba Binal ve Şener Demircan'ın yakınları ve tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını sunan savcı Alper Taşkıran, sanık polis memurunun kasten öldürme suçundan iki kez müebbet hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Şikayetçilerin avukatı ise sanık Altan Yılmaz'ın olay yerinde keşif yapması ve Binal ile Demircan'a birden fazla ateş etmesinin göz önüne alınarak sanığın 2 kez ağırlaştırılmış müebbetle yargılanmasını istediklerini bildirdi.

Sanık avukatlarının mütalaa için süre istemeleri üzerine duruşma 8 Aralık'a ertelendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde görevli polis memuru Altan Yılmaz,18 Mart 2016'da Çankaya'nın Dikmen semti Sokullu Caddesi'nde, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Tuba Binal ve yanındaki Şener Demircan'a tabancayla ateş etmiş, Binal ve Demircan olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yılmaz, cinayetin ardından meslektaşlarına teslim olmuştu.