BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Cinayet kameraya takıldı

Polis memurunun internet kafe sahibini öldürmesiyle ilgili görüntüler çıktı.

Abone ol

İstanbul Bağcılar'da 25 Haziran günü polis memuru Erdem Yüce'nin, kendisine döner bıçağıyla saldıran internet kafe sahibi Mete Ergün'ü tabancayla öldürmesiyle ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde Mete Ergün'ün, döner bıçağıyla polis memuruna art arda saldırması ve Erdem Yüce'nin silahını ateşlediği an görüntülerde kare kare yer alıyor. Görüntülerde öldürülen Ergün, polis memuruna döner bıçağıyla saldırılıyor. Her iki kolundan yaralanan polis memuru, bir dükkana giriyor ve üzerinden çıkardığı gömleğiyle kolunu sarıyor.

 
Bir süre de dışarıda kendisini bekleyen Ergün ve arkadaşlarının gitmesini bekliyor. Ancak grup dağılmıyor. Bunun üzerine dışarı çıkan polis memuruna Mete Ergün döner bıçağıyla bir kez daha saldırıyor.

Polis memuru Erdem Yüce, çevresini saran kalabalığı dağıtmak için yere doğru bir el ateş ediyor. Kurşunlardan biri Mete Ergün'ün arkadaşı Erkin Çalışan'ın ayağına isabet ediyor. Bıçaklı saldırı sürünce Yüce silahını ikinci kez ateşliyor. Kurşun Ergün'ün göğsüne isabet ediyor.



Kanlar içinde yere yığılan genç, çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılıyor. Cinayetin ardından tedavi edilen Yüce, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmış, ancak nöbetçi savcının bir üst mahkemeye itirazı üzerine tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulmuştu.

Müslim Sarıyar-Sabah