BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.507,87
HABER /  SPOR

Cimbomun başı çok ağrıyacak

Adı 'gönderilecekler listesi'nde geçiyor, ama Tomas'ın yollanması imkansız gibi

Abone ol

Adı 'gönderilecekler listesi'nde geçiyor, ama G.Saray'ın Stjepen Tomas'ı yollaması imkansız gibi... Çünkü Hırvat yıldız öyle bir sözleşme yapmış ki!
      
Gökşen ve Sezgin imzaladı

Yeni sezona yepyeni bir kadroyla girmenin planlarını yapan Galatasaray Yönetimi; inamoto, İliç ve Mondragon’u gönderirken, Song ve Tomas’la da ayrılığın yollarını arıyordu. Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın Stjepen Tomas’a yol vermesi neredeyse imkânsız...

Yönetim kanadından Fatih Gökşen ve Adnan Sezgin’in imzaları bulunan bu mukavelede öyle şartlar var ki, Aslan’ın eli kolu resmen bağlı... işte ‘Sevr Anlaşması’na benzeyen kontrattaki gerçekler:
      
2009’a kadar parasını alır

İmzalar, Bakırköy 27. noterinde atıldı. 19 Temmuz 2006’da başlayan yeni anlaşma 31 Mayıs 2009’a kadar geçerli... Sözleşme gereği Stjepen Tomas yıllık 1 milyon 400 bin Euro kazanacak. Kulübün yapacağı ödeme takvimi ise şöyle: Her ay Tomas’ın banka hesabına 116 bin 660 Euro yatırılacak. Galatasaray Yönetimi’nin bu rakamlarda herhangi bir indirim isteme hakkı kesinlikle yok. Üstelik sözleşme tek taraflı feshedilmek istenirse de kulüp mukavele bitiş tarihine kadar tüm yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda.

Can TONGO / Fanatik