BIST 10.166
DOLAR 32,23
EURO 35,14
ALTIN 2.472,24
HABER /  SPOR

Cimbomda yeni ümit!

UEFA kupasında Skibbe kurtarıcısıın buldu. Bakın ilk 11'de kimi oynatacak?

Abone ol Galatasaray'da gözler UEFA Kupası'na çevrilirken teknik direktör Michael Skibbe'nin Bellinzona karşısında Milan Baros'a ilk 11'de görev vereceği belirtildi.

Alman teknik adamın forveti Baros-Nonda ikilisiyle oluşturup Ümit Karan'ı yedek soyunduracağı ifade edildi. Skibbe'nin Arda, Mehmet Topal ve Linderoth'un durumlarındaki belirsizlik nedeniyle orta sahada sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

Sağ diz bağlarında zorlanma olan Arda'nın durumunun beklenenden daha hızla iyiye gittiği ve maça yetişme olasılığının bulunduğu vurgulandı. Alman teknik adamın oynayabilmesi halinde Arda'ya orta sahanın solunda, Kewell'a da forvet arkasında görev vermeyi planladığı belirtildi.

Mehmet Topal'ın durumununsa ciddiyetini koruduğu ifade edilirken milli takımdan sakat dönen Linderoth'un da tedavisinin sürdüğü ancak maça yetişebileceği belirtildi. İsveçli futbolcunun hazır olması halinde orta sahada Ayhan'ın yerine görev yapacağı ileri sürüldü.

Lincoln'ün yine yedek oturacağı iddia edilirken sakat olan Hakan Balta'nın bu maçta da forma giyemeyeceği belirtildi. Galatasaray İsviçre'nin Basel kentinde oynanacak Bellinzona maçı için yarın öğle saatlerinde özel bir uçakla İsviçre'ye gidecek.